Mand planlægger på kontor

Hvordan skal vagtplanlægningen gå op?

Når medarbejderbudgetterne er stramme, vokser kravene til vagtplanlægningen. I skal have mest muligt ud af jeres tid - og samtidig skal vagterne dækkes med de rette kompetencer. I skal løbende have indsigt i ressourceforbruget, så I kan justere efter behov. Styring skal være en del af løsningen. Og medarbejdernes ønsker skal høres. Også når de dukker op sammen med familien søndag eftermiddag.

Det er det komplekse puslespil, I kan lægge med KMD Opus Vagtplan. Enkelt, effektivt og fleksibelt.

Central styring møder selvbetjening

KMD Opus Vagtplan samler alle opgaver, ressourcer og ønsker ét sted. Det giver en effektiv vagtplanlægning med godt overblik centralt, og medarbejderne får indflydelse, når vagtplanen møder hverdagen.

  • Planlæggerne får omfattende støtte til planlægningen. De kan blandt andet benytte automatisk planlægning ud fra egne regler, simulere planer og matche afdelingsbehov med medarbejderønsker
  • Medarbejderne kan let afgive ønsker og bytte vagter med kollegerne - uden at gå på kompromis med krav og regler
  • Mobil adgang gør livet lettere for alle. Medarbejderne har altid planen og de væsentligste funktioner ved hånden. På jobbet - og derhjemme, hvis de vil

Se hvordan KMD Opus Vagtplan kan hjælpe jer

KMD Opus Vagtplan er et fleksibelt værktøj til planlægning af vagtplaner i både mindre og større organisationer. Opbygningen af Opus Vagtplan gør det muligt at sammensætte en skræddersyet løsning til individuelle behov.

I kan gøre det komplekse enkelt

Selv om opgaven er kompleks, får jeres brugere hurtigt en oplevelse af overblik og kompetence. Det skyldes flere forhold:

Brugergrænsefladen er baseret på den nyeste viden om et brugervenligt, intuitivt design. Det gør løsningen let at gå til, både for planlæggerne og for medarbejderne.

Alle moduler er opbygget på samme database. Det giver nem adgang til opdaterede data - og færre fejl.

Endelig kan I integrere direkte til jeres lønløsning, så registreringerne i KMD Opus Vagtplan danner grundlag for lønberegningen. Det sparer tid til indberetning, og lønnen bliver automatisk beregnet korrekt.

Hold hus med ressourcerne

KMD Opus Vagtplan afliver alt, der hedder manuelle udtræk og regneark. Som en del af løsningen får I et godt overblik over, hvordan I bruger jeres ressourcer. Blandt andet kan I sammenholde summen af omkostninger med personalebehovet. Planlæggeren kan også hurtigt reagere, hvis det reelle forbrug stikker af fra det anslåede.

Løsningen tager naturligvis højde for lovgivningen - lige fra de komplekse overenskomster og hviletidskrav til jeres egne lokalaftaler.

Gode grunde til at overveje KMD Opus Vagtplan

  • Takket være overblik og automatik kan I bruge jeres ressourcer effektivt. Både i vagtplanlægningen, i jeres kerneopgaver og i kommunikationen med medarbejderne
  • I kan tilpasse løsningen, så den matcher jeres forretningsprocesser og jeres måde at arbejde på
  • Integration til jeres lønløsning sikrer, at lønnen bliver beregnet korrekt - uden dobbeltregistreringer
  • Medarbejderne kan nemt ønske og bytte vagter til gavn for balancen mellem arbejde og privatliv

Få netop den løsning, I har brug for

KMD Opus Vagtplan
Brochure

Samlet planlægning giver jer overskud til det væsentlige

Med KMD Opus Vagtplan kan din virksomhed samle alle vagtplanlægningens løse ender et sted. Løsningen er designet til at fremme en effektiv brug af jeres ressourcer - både i selve planlægningen, i kommunikationen med medarbejderne og i jeres kerneopgaver.

Hent og læs

Brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os og lad os sammen finde frem til den tid- og vagtplansløsning, som passer til jeres behov. Vi sidder klar til at tale med jer om, hvilke platforme, der bedst kan løse jeres udfordringer.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Løn, HR & Økonomi.

Tilmeld dig her