man-with-phone

KMD READY

KMD Ready er løsningen til virksomheder med behov for tidsregistrering på aktiviteter, fraværsregistrering, ferieanmodninger og vagtplanlægning.

ENKEL AT ANVENDE

Løsningen giver jeres medarbejdere og ledere overblik og nem adgang via mobile enheder. Registrer dine arbejdstimer, eller opret en ferieanmodning direkte fra mobilen. Din leder notificeres automatisk og kan godkende/afvise.

STÆRK LØSNING TIL DET MESTE

Løsningen er den allround løsning som passer til de fleste virksomheder. Få fordel af tidsregistrering på aktiviteter, fraværsregistrering, ferieanmodning og vagtplanlægning. Løsningen er opbygget i moduler for at sikre dit unikke behov.

MOBILADGANG

Løsningen kan anvendes på mobil, tablet, UKG tidsterminaler eller PC. Medarbejdere og leder kan anvende løsningen som det passer bedst med deres behov og arbejdsopgaver. Ved at anvende mobilapp kan løsningen endda anvende Geofencing der sikrer at der kun kan tidsregistreres på en aktivitet inden for et afgrænset geografisk område (GPS koordinater).

Automatisering af opgaver

Fleksibel modulopbygning

UKG har i mere end 40 år leveret tidsløsninger og er i dag én af verdens største leverandører. Deres Ready i skyen indeholder en fleksibel modulopbygning med enkel navigation. UKG er løsningen til tidsregistrering, overenskomstbaserede beregninger, vagtplanlægning og tidsregistrering på ordrenumre, projekter m.m. Ændringer eller godkendelse/afvisning af registreringer foretages hurtigt og enkelt og sikrer en fuld elektronisk proces. Medarbejdere kan nemt bytte vagter, registrere tid, registrere ferie og meget andet direkte fra mobilen.

Integration til KMD Payroll Cloud

Lønløsningen KMD Payroll Cloud bliver leveret med en template, der understøtter tidsdata fra UKG. Det giver jer det bedste fra to verdener: en markedsledende lønløsning og en innovativ tidsløsning. UKG er det sikre valg for mange, der anvender SAP RPTIME. UKG og KMD Payroll Cloud er konfigureret således, at tidsdata kan overføres enkelt og automatisk til KMD Payroll Cloud.

Data til grafer og disagrammer

Vores samarbejdspartner

Sæt den rigtige person på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt

Miniature af forsiden på "UKG Workforce Ready Scheduler" faktaark
Faktaark

UKG Workforce Ready (trademarked) Scheduler

Læs mere om hvordan ledelsen får synliggjort vagtdistributionen og planlagte timer for hver medarbejder i realtid med UKG Workforce Ready (trademarked) Scheduler.

Hent og læs

Nyt white paper

Download vores nye white paper og læs mere om hvordan jeres virksomhed kan bruge tidsdata til at træffe strategiske forretningsbeslutninger, der forbedrer de operationelle processer og hjælper med at nå jeres langsigtede mål.

Download white paper

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere?

Kontakt os og få en personlig demo, hvor vi sammen ser på, hvilke fordele I kan opnå. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og jeres forretning.

Steen Østergaard
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD's løn- og HR-område direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her