man-with-phone

UKG/KRONOS READY

UKG/Kronos Ready er løsningen til virksomheder med behov for tidsregistrering på aktiviteter, fraværsregistrering, ferieanmodninger og vagtplanlægning.

ENKEL AT ANVENDE

Løsningen giver jeres medarbejdere og ledere overblik og nem adgang via mobile enheder. Registrer dine arbejdstimer, eller opret en ferieanmodning direkte fra mobilen. Din leder notificeres automatisk og kan godkende/afvise.

STÆRK LØSNING TIL DET MESTE

Løsningen er den allround løsning som passer til de fleste virksomheder. Få fordel af tidsregistrering på aktiviteter, fraværsregistrering, ferieanmodning og vagtplanlægning. Løsningen er opbygget i moduler for at sikre dit unikke behov.

MOBILADGANG

Løsningen kan anvendes på mobil, tablet, UKG/Kronos tidsterminaler eller PC. Medarbejdere og leder kan anvende løsningen som det passer bedst med deres behov og arbejdsopgaver. Ved at anvende mobilapp kan løsningen endda anvende Geofencing der sikrer at der kun kan tidsregistreres på en aktivitet indefor et afgrænset geografisk område (GPS koordinater).

Automatisering af opgaver

Fleksibel modulopbygning

UKG/Kronos har i mere end 40 år leveret tidsløsninger og er i dag én af verdens største leverandører. Deres Ready i skyen indeholder en fleksibel modulopbygning med enkel navigation. UKG/Kronos er løsningen til tidsregistrering, overenskomstbaserede beregninger, vagtplanlægning og tidsregistrering på ordrenumre, projekter m.m. Ændringer eller godkendelse/afvisning af registreringer foretages hurtigt og enkelt og sikrer en fuld elektronisk proces. Medarbejdere kan nemt bytte vagter, registrere tid, registrere ferie og meget andet direkte fra mobilen.

Integration til KMD Payroll Cloud

Lønløsningen KMD Payroll Cloud bliver leveret med en template, der understøtter tidsdata fra UKG/Kronos. Det giver jer det bedste fra to verdener: en markedsledende lønløsning og en innovativ tidsløsning. UKG/Kronos er det sikre valg for mange, der anvender SAP RPTIME. UKG/Kronos og KMD Payroll Cloud er konfigureret således, at tidsdata kan overføres enkelt og automatisk til KMD Payroll Cloud.

Data til grafer og disagrammer

Vil du vide mere?

Leif Ilsøe

Leif Ilsø

Area Director – Payroll, HR & Time

Send besked

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD's løn- og HR-område direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her