Skyer over sø

Fuldt overblik

Løsningen giver jeres medarbejdere og ledere nem adgang til eksempelvis registrering af tid, tidssaldi og vagtbytte fra pc, tablet eller mobil.

Effektive processer

Løsningen giver jer mulighed for at effektivisere daglige workflows, så I kan spare tid og penge – eksempelvis gennem automatisk opbyggede vagtplaner.

Styrket innovation

Løsningen har integrerede analytics-værktøjer og kan udnytte mulighederne indenfor prediction-området, så medarbejdere og ledere kan få hjælp til at fokusere på de vigtigste opgaver.

Automatisering af opgaver

Fleksibel modulopbygning

UKG har i mere end 40 år leveret tidsløsninger og er i dag én af verdens største leverandører. Deres Dimensions-løsning i skyen indeholder en fleksibel modulopbygning med enkel navigation. UKG er fuldt integreret i SAP SuccessFactors og leveres med mobiladgang fra smartphone, tablet eller UKGs tidsterminaler. Ændringer eller godkendelse/afvisning af registreringer foretages hurtigt og enkelt og sikrer en fuld elektronisk proces. Medarbejdere kan nemt bytte vagter, registrere tid, registrere ferie og meget andet direkte fra mobilen.

Smarte muligheder

Hvis I har behov for vagtplanlægning, bliver vagter automatisk bemandet efter et sæt definerede regler. På den måde kan I minimere overtidsbetaling gennem bedre planlægning, højere gennemsigtighed og et overblik i realtid. I kan naturligvis også ændre den foreslåede vagtplan eller planlægge vagter manuelt.

UX på nettet
Data til grafer og disagrammer

Integration til KMD Payroll Cloud

Lønløsningen KMD Payroll Cloud bliver leveret med en template, der understøtter tidsdata fra UKG. Det giver jer det bedste fra to verdener: en markedsledende lønløsning og en innovativ tidsløsning. UKG er det sikre valg for mange, der anvender SAP RPTIME. UKG og KMD Payroll Cloud er konfigureret således, at tidsdata kan overføres enkelt og automatisk til KMD Payroll Cloud.

Vores samarbejdspartner

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere?

Kontakt os og få en personlig demo, hvor vi sammen ser på, hvilke fordele I kan opnå. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og jeres forretning.

Steen Østergaard
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD's løn- og HR-område direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her