Kommunikation og tværfagligt samarbejde - KMD

Tilpassede samarbejdsløsninger til det offentlige og erhverv

Digitale samarbejdsværktøjer giver mulighed for, at alle relevante teams og faggrupper altid har den nødvendige adgang til information og indsigter.

Udnyt muligheder for værdifuld videndeling

Vi ved, at informationsdeling kan gå tabt i en travl hverdag, hvor man måske ikke sidder fysisk i nærheden af mange af sine kolleger eller samarbejdspartnere. Effektive digitale it-løsninger er derfor afgørende for, at der bliver skabt værdi videndeling på tværs af afdelinger. Videndeling bringer nye indsigter og ny inspiration på bordet, som optimerer medarbejdernes løsning af arbejdsopgaver.

Cloud-løsninger
UX på nettet

Arbejd tættere sammen om komplekse, tværgående borgerforløb

En borger har mange berøringsflader og parallelle sagsforløb inden for den kommunale sektor. Derfor er digital centralisering og adgang til oplysninger afgørende for effektiv sagsbehandling. Med et system, der kobler kommunale fagsystemer sammen, vil I styrke samarbejder om borgerforløb mellem teams og på tværs af fagområder. KMD har stor erfaring med at servicere kommuner omkring borgerforløb, og vi sidder klar til at hjælpe jer med at løse kompleksiteten.

Flere kommunikationskanaler – èn samlet platform

Der er store krav om digital tilgængelighed, og kunder og kolleger bevæger sig på flere typer af medier, lige fra e-mail og telefon til sociale medier og chat. Her kan en organisation drage store fordele ved at samle alle kommunikationsværktøjer i én samlet platform. Så får I hurtigt overblik over, hvilken kanal der er bedst at bruge og på hvilket tidspunkt. I kan holde styr på igangværende dialoger og i et glidende flow flytte samtaler fra én kanal til en anden.

Brugervenlighed i løsninger og systemer

Brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os og lad os sammen finde frem til den kommunikations- og samarbejdsløsning, der passer bedst til jeres behov og kompleksitet.

Kontakt os
Felt er påkrævet