Elmast

Unified Communication Services: Skab sammenhæng i jeres forretning

Samarbejde med kolleger, kunder eller samarbejdspartnere skal ikke være tungt og besværligt. Det skal være nemt og intuitivt. Unified Communication optimerer jeres eksisterende kommunikationsmuligheder og tilføjer helt nye dimensioner ved hjælp af bl.a. mobilitet, video, cloud-løsninger, omstillingsfunktionalitet, integrationer og delingsværktøjer.

Unified Communication binder virksomheden sammen

Med Unified Communication samler I alle jeres daglige kommunikationsværktøjer i én kommunikations- og samarbejdsplatform. Platformen understøtter video, lyd, dokumentdeling, mail, chat og telefoni på tværs af pc’er, laptops, tablets og smartphones. I kan eksempelvis se status på kolleger og samarbejdspartnere, så I ved, hvornår og hvordan I skal kontakte hinanden og i hvilken kommunikationskanal.

Med KMD Business’ Unified Communication-platform får I en fremtidssikret løsning til effektiv kommunikation internt og eksternt. Løsningen kan håndtere integrationer og eksempelvis udveksle data med jeres CRM-systemer og callcentersystemer. Det betyder, at I kan sikre smidige arbejdsgange på tværs af teams og afdelinger, og at I kan yde en professionel kundeservice, uanset om kundedialogen begynder via sociale medier, e-mail, telefon eller chat. I kan få præsenteret den samlede kundehistorik i ét skærmbillede, og I har mulighed for at eskalere kommunikationen undervejs uden at måtte afbryde samtalen – eksempelvis fra en mailkorrespondance til en telefonsamtale eller fra en telefonsamtale til et videoopkald.

Centralt i værdiskabelsen af et Unified Communication-projekt er projektstyringen og organisationens evne til at drive forandringsledelse. Det fulde udbytte af Unified Communication kommer først, når alle medarbejdere i en organisation anvender værktøjerne som en naturlig del af deres hverdag.

Lad os tale om Jeres muligheder!

Vores medarbejdere sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål. Udfyld oplysningerne nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os
Felt er påkrævet