Kollegaer i loungeområde, der kigger og peger på computerskærm

Nem administration i ét kontantfrit betalingssystem

KMD Mikrobetalinger giver borgerne mulighed for at betale uden kontanter med deres kontaktløse kommunale betalingskort. De tilhørende kasseapparater kan bruges på skoler, fritidsklubber, plejecentre og kulturtilbud.

Når I fjerner kontanterne fra de kommunale tilbud, så I undgår administration og bogføring af borgernes betalinger. Bogføringen af transaktioner foregår automatisk og borgerne får digitalt overblik over deres forbrug online.

Integration mellem systemer og løsninger
Kvinde på arbejde med bærbar computer

Systematisering af den digitale omstilling

KMD Mikrobetalinger afskaffer ikke alene kontanter og minimerer arbejdsgangene i økonomiafdelingen. I får et samlet overblik over kommunens omsætning gennem jeres administrationsside.

Vi kan integrere med KMD Institution, KMD Elev og NemID, så borgernes informationer indhentes automatisk og tildeles evt. økonomisk friplads.

Betalingssystemet udbygges gradvist til forskellige sektorerne i kommunen i takt med jeres digitale omstilling.

family

Sikkerhed og tryghed for borgere og ansatte

Betalingsløsningen skaber gennemsigtighed og tryghed for kommunens ansatte og borgere. Borgerne betaler med kommunens kontaktløse betalingskort på tværs af kommunens salgssteder.

Forældre til elever på de kommunale folkeskoler sætter selv begrænsninger for hvor meget deres børn må bruge pr. dag, mens bestilling af sund skolemad og arrangementer rykker online.

På kommunens bosteder og plejecentre betaler udsatte borgere bl.a. med kommunekortet, når frisøren kommer forbi. Det giver stor tryghed for de pårørende og værger.

Nem kontantfri hverdag med KMD Mikrobetalinger

KMD Mikrobetalinger giver masser af kontantfrie fordele for borgere og ansatte.

Godkendt kontrakt

Sikkerhed

Borgerne handler nemt ved kommunen med minimal risiko for misbrug af kreditkortoplysninger. Alle kvitteringer registreres online.

Optimerede arbejdsgange

Spar tid og ressourcer

Personalet sparer tid og ressourcer på administration og håndtering af kontanter. Det frigør mere tid til nærvær i hverdagen.
Økonomiafdelingen får automatiske bogføringsfiler for alle kommunens salgssteder. Det sparer tid på bogføring og minimerer risikoen for fejlregistreringer.

Personlig overlevering

Bedre hygiejne

Kommunen slipper for uhygiejniske kontanter og digitaliserer betalinger på bl.a. plejecentre, skoler og biblioteker.

Skab en kommune uden kontanter

Miniature af forsiden for KMD Mikrobetalinger brochure
Brochure

KMD Mikrobetaling

KMD Mikrobetalinger hjælper med at samle alle kommunens betalinger i ét kontantfrit betalingssystem. Hent denne brochure og læs hvordan i kan skabe en mere tryg, tidsbesparende og fleksibel hverdag for jeres borgere og personale.

Hent og læs

Book en demo

Vores medarbejdere sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål. Udfyld oplysningerne nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Portræt af Lars Kjeldsen
Felt er påkrævet