Finger trykker på tablet

Mit betalingsoverblik

Mit Betalingsoverblik kan tilgås hele døgnet på både PC, mobil og tablets og udeståender kan betales med det samme via betalingskort eller MobilePay. Kommunens sagsbehandlere har også mulighed for at få samme overblik som borgeren via en sagsbehandleradgang. Og får samtidigt et statistisk overblik over hvad der foregår på Mit Betalingsoverblik.

Giv øget fleksibilitet for betaling

Understøtter enkeltbetalinger og faste betalingsløsninger.

Overblik døgnet rundt

Giv borgere og virksomheder mulighed for at få et overblik over udeståender med kommunen samt muligheden for at se tidligere krav og betalinger.

Øget selvbetjening

Giv borgere der har svært ved at få betalt regningerne til tiden mulighed for at oprette afdragsordninger gennem selvbetjening.

Kommunikation mellem løsninger

Afdragsordninger uden at udstille sig selv

Det er ikke altid sjovt at skulle ringe til kommunen og bede om hjælp til betaling af regninger. Med Mit Betalingsoverblik bliver det nemmere og mere anonymt at få hjælp.

Når det er umuligt at betale hele regningen til kommunen på én gang, så kan borgere med Mit Betalingsoverblik selv oprette afdragsordninger som passer ind i deres økonomiske råderum. Kommunen kan opsætte regler for hvad og hvordan der kan afdrages og om borgerens forslag accepteres automatisk eller først skal godkendes ved en sagsbehandler.

Faste betalinger til tiden og via mobilen

På Mit Betalingsoverblik kan I nu vælge MobilePay – en nem og effektiv løsning til faste betalinger, der imødekommer borgernes behov for at kunne ordne alt fra mobilen.

Borgeren starter den faste betaling i MobilePay med et enkelt swipe, så kører betalingen automatisk fremover. Der er ingen manuel indtastning, som ellers kan være grund til ikke at få tilmeldt betalingen.

Løsningen giver desuden besparelser på 30-50% i forhold til alternativet Betalingsservice.

Automatisering af manuelle opgaver

Brug mobilen til faste betalinger

Vil du vide mere?

Medarbejdere i KMD

Martin Bjørn Madsen Wittenkamp

Senior Sales Specialist

Send besked

KONTAKT

Portræt af Lars Kjeldsen

Lars Kjeldsen

Senior Sales Specialist

Send besked