Kvinder smiler på kontor

KMD Opus Rakat

KMD Opus Rakat understøtter og optimerer offentlige myndigheders indkøbsprocesser, kontraktstyring og fakturabehandling.

Bedre overblik

Løsningen består af en grundpakke med kontraktstyring, katalogstyring og e-handelsstyring og kan derudover integrere til KMD Indkøbsanalyse.

Højere aftaleloyalitet

Løsningen giver alle brugere adgang til information om kommunens indkøbsaftaler, hvilket højner aftaleloyaliteten og sparer penge på budgettet.

Detaljeret brugertilpasning

Løsningen giver mulighed for detaljeret brugertilpasning med adgang til de data og den funktionalitet, der understøtter den enkelte medarbejders rettigheder i systemet.

Data i diagrammer

Samlet styring

KMD Opus Rakat giver kommuner mulighed for at oprette og publicere leverandøraftaler, modtage og vedligeholde leverandørkataloger samt afgive elektroniske ordrer med fakturabehandling.

Digitalisering af arbejdsopgaver

KMD Opus Rakat digitaliserer og automatiserer mange af de arbejdsopgaver, som traditionelt er blevet håndteret manuelt. Katalogadministratoren kan eksempelvis modtage, behandle, kontrollere og godkende leverandørkataloger direkte i løsningen, og de operationelle indkøbere kan eksempelvis foretage prissammenligninger på tværs af leverandører, oprette ordrer og få adgang til aftalekontrakterne.

Automatisering af manuelle opgaver
Økonomisk vækst

Sparet tid er sparede penge

KMD Opus Rakat forenkler workflows, gør den samlede indkøbsproces mere transparent og hjælper brugerne med at købe loyalt ind på kommunens indkøbsaftaler. Det sikrer kommunen de bedste priser og er med til at sørge for, at organisationen kan realisere besparelser på varekøb og tjenesteydelser.

Vil du vide mere?

Peter Vestergaard

Lead Product Manager

Send besked