Mand og kvinde kigger på grafer på computer

Hvem henvender OneTooX sig til?

OneTooX anvendes i størstedelen af de danske kommuner og regioner, samt hos en række offentlige styrelser og institutioner. I privat regi anvendes løsningen i flere brancher, bl.a. kan nævnes banker, forsyningsvirksomheder og forsikringsselskaber.

Mand sidder på kontor og skriver på computer

Effektivisering

En investering i din hverdag

Kan din organisation også bruge tiden bedre end på print, kuvertering, frankering og forsendelse af post? Så kan OneTooX være løsningen. Her kan du sende et brev direkte fra din computer – og overlade det praktiske til os.

Demo

Så nemt er det

OneTooX kræver ikke integration til et fagsystem, løsningen kan stå alene. Dog tilbyder OneTooX også en åben snitflade til systemintegration fra fagsystemer, ESDH og onlinedokumenthåndterings systemer, med mulighed for aflevering til e-Boks, Digital Post og fysisk post. KMD står gerne til rådighed med en demo af løsningen - fysisk eller virtuelt.

Kollegaer i mødelokale med computer
Smilende kvinde med smartphone i hånden

Dokument distribution

E-boks, Digital post og fysisk post

OneTooX kan også sende individuelle breve direkte i din kundes e-Boks - eller for borgere Digital Post. Når du skal sende et brev, vælger du blot at printe via OneTooX - løsningen undersøger hvorvidt dit brev kan afleveres digitalt eller om det skal sendes som fysisk. OneTooX understøtter ligeledes Næste generation Digital Post (NgDP) når denne løsning går i drift og aflevering af offentlig digital post flyttes.

Funktion

Hvordan virker online dokumenthåndtering?

OneTooX kan tilgås via selvstændig brugergrænseflade installereret (virtuel printerklient) på den enkelte brugers PC (Word plugin), eller via en webservice integration. OneTooX understøtter både enkelt forsendelse og masseforsendelser – f.eks. via Word brevfletning og lignende. Gældende for både printerklient og webservice er, at det er muligt at medsende elektroniske bilag til både print og kuvertering samt til e-Boks og Digital Post.

Kvindelig entreprenør præsenterer strategi til kollegaer
people-working-together

Muligheder

Valget er dit

Fysiske breve kan produceres i forskellige opsætninger, farve eller sort/hvid, print på én eller begge sider. Ved distribution af fysisk brev er der mulighed for valg af økonomi og prioritets porto. Ved Digital Post aflevering, understøtter OneTooX brug af svarmulighederne i Digital Post.

Fordelene med onetoox

Vi ved, at det er en stor beslutning at investere i en ny it-løsning, men OneTooX er ikke en af disse. Vi har herunder samlet fordelene ved vores løsning. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via formularen nederst på siden.

Automatisering og Optimering

..af den traditionelle manuelle arbejdsgang med print, kuvertering, frankering og forsendelse af individuelle breve. OneTooX giver mulighed for at distribuere dokumenter fra en Windows applikation til modtageren. Dokumentet bliver automatisk leveret i modtagerens Digital Post, e-Boks eller fysisk post.

En samlet outputmangement løsning

OneTooX er en outputmanagement løsning, der giver mulighed for kommunikation via e-Boks, Digital Post eller en fysisk forsendelse, alt efter hvad der ønskes af slutbrugeren eller bestemmes af afsender.

Modtageren i fokus

Er modtageren ikke tilmeldt eBoks eller har ikke en digital postkasse, sender OneTooX automatisk brevet til KMD’s printcenter, hvor brevet bliver sendt som et traditionelt fysisk brev. OneTooX finder automatisk ud af, hvordan modtageren ønsker at modtage sine breve – digitalt eller fysisk.

Økonomiske fordele

OneTooX- giver brugeren en række administrative og økonomiske fordele, såsom;

• Reducering af manuel sagsbehandling fra 17 til 2 dage
• Økonomisk besparelse på op til 80 %
• Sikker håndtering af personfølsomme data


Ressourcebesparelse

De færreste større virksomheder har overblik over, hvor mange print og forsendelser, man dagligt bruger tid og ressourcer på. Hvis I gerne vil have et overblik over jeres potentielle besparelser i tid, forstyrrelser og kroner, hjælper vi også gerne med det.

Lad os hjælpe dig videre

Har du brug for support kontakt da venligst OneTooX supporten onetoox@charlietango.dk.
Hvis du vil vide mere eller har ønske om en demo, så udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Mand trykker på smartphone