KMD Nexus giver Jer alle Fordelene ved en sammenhængende løsning

Omsorg

Tid til nærvær

KMD Nexus fungerer som din egen virtuelle assistent, der automatiserer dokumentationsopgaverne, guider brugerne gennem opgaverne og letter planlægningsopgaven ved at bruge den nyeste teknologi.

Samarbejde

En borger, én plan

KMD Nexus er én indgang til ét samlet forløb for borgere, og kommunikation mellem fagområder er tænkt ind fra første kodelinje. Borgerne oplever en sammenhængende service, og medarbejderne har det fulde overblik og undgår dobbeltregistreringer.

Programmering og udvikling

Brugeren først

KMD Nexus er bygget, så den kan tilpasses brugerens behov, om du er chef og skal have overblik over kapaciteten, socialpædagog, der skal finde et sted at sove til byens hjemløse, eller du er akutsygeplejerske og skal have fat i en journal i en fart, så understøtter KMD Nexus din arbejdsgang.

Personlig tilpasning

Det sikre valg

KMD Nexus er udviklet af fagpersoner til fagpersoner, og hver uge logger 62.700 brugere på KMD Nexus i 60 kommuner og 2 regioner. KMD Nexus sikrer også en veldokumenteret og tryg implementering, hvor vi tager jer i hånden hele vejen. Gennem de sidste to år har vi bestået 82 ud af 82 overtagelsesprøver i første forsøg og til aftalt tid.

Tre moduler i én løsning

Åben platform

KMD Nexus er udviklet som en unik, åben platform, så I frit kan vælge de digitale løsninger, I vil arbejde med og sammensætte jeres eget digitale økosystem. KMD Nexus er den eneste platform af sin slags på markedet, og løsningen har over 2.500 åbne API’er.

Styrk kommunikationen med borgerne og pårørende

KMD Nexus er den første tværfaglige platform, som bidrager til at borgere kan tage aktiv del i eget forløb. KMD Nexus give borgere og pårørende mulighed for at foretage konferenceopkald til læger, sygeplejersker, socialrådgivere samt virtuel holdtræning, og holde sig ajour med fx handleplaner og aftaler via egen digital indgang til borgers forløb.

Styrket borgerinddragelse

KMD Nexus giver borgere og deres pårørende mulighed for at tage et større medansvar for deres egne patient- og plejeforløb. KMD Nexus styrker den borgernære kontakt gennem eksempelvis videokonsultationer, borgerportal og telemedicin.

family
Kolleger taler sammen på gang

Tværgående indsatser

KMD Nexus er designet til at forbedre samarbejdet og skabe mere effektive arbejdsgange på tværs af Sundheds-, Omsorgs-, Social- samt Børn og Unge-området. KMD Nexus kan anvendes af både myndighed og udfører. Det betyder bl.a., at ydelser og handleplaner kan udveksles direkte, at dobbeltindtastninger kan undgås, og at der nemt kan laves opfølgninger på borgerens forløb.

DATADREVET INDSIGT

KMD Nexus kan på baggrund af data hjælpe med at tydeliggøre, hvilke indsatser der har størst effekt, og hvordan man bruger de sparsomme ressourcer bedst. De omfattende rapporteringsmuligheder og datavisualiseringer udgør et værdifuldt grundlag for fremtidige ledelsesbeslutninger.

Datadrevet indsigt

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om Jeres muligheder indenfor social- og sundhedsområdet? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på Jeres spørgsmål.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra social- og sundhedssektoren direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her