Ældre mand sidder ved bærbar computer

digital støtte til borgere og pårørende

Pårørende
kan være en stærk ressource og hjælpe familiemedlemmer godt igennem et krævende
forløb. Med KMD Nexus Borger får I et redskab, der lader borgere og pårørende selv
holde sig ajour med fx handleplaner og aftaler, og blive en aktiv del af
borgerens forløb.

Familie i køkken ser på bærbar computer

borgerens digitale indgang til egne data

I KMD Nexus Borger kan du gøre relevant information tilgængeligt for borgere og pårørende, så de selv kan skabe overblik og indsigt i egne indsatser og forløb.

indsigt døgnet rundt, jorden rundt

Pårørende med samtykke fra den berørte borger kan logge ind i KMD Nexus Borger og følge med i plejeplaner, tildelte ydelser og kalender. Ligeledes kan de deltage i møder via video, og følge med uanset hvor de befinder sig.

Kvinde kigger ud af vindue
haender

gør pårørende aktive i forløbet

Med KMD Nexus bliver pårørende i stand til at berige data med vigtig viden om borgeren, fx gode minder for den demente mormor eller praktiske oplysninger om den berørte borgers liv, der giver de kommunale medarbejdere den nødvendige indsigt, for at tilbyde den bedst mulige behandling til borgeren.

jeres fordele

Notifikation

integration til fagsystem

I KMD Nexus Borger kan borgeren tilgå fx sin individuelle genoptræningsplan og registrere udførsel. Data registreres automatisk i fagsystemet, når en øvelse er gennemført.

Træning og sundhed

lettere hverdag for personalet

I KMD Nexus Borger kan borgere og pårørende selv holde sig ajour med vigtige informationer som medicinordinering til besøgshistorik. Det letter hverdagen for personalet, som får færre opkald og mere luft til at udvikle nye servicetiltag.

Webkamera

videokonsultation

I KMD Nexus Borger kan I aftale videokonsultationer med borgere og gennemføre samtalerne med KMD Nexus Video. Det reducerer transportbehov og fravær fra arbejde, så både borgere og pårørende kan følge med og samtidig være fleksibel i hverdagen.

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder inden for social- og sundhedsområdet? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Kontakt os
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra social- og sundhedssektoren direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her