KMD Talesyntese

giv bedre borgerservice ved at strømline jeres digitale arbejdsgange

Antallet af hjælpemidler vokser, i takt med at de velfærdsteknologiske løsninger bliver bedre til at støtte den enkelte borger i hverdagen. Det gælder ikke kun traditionelle hjælpemidler, men også nye hjælpemidler såsom højtlæsningssoftware og sensorer. Jo mere man kan strømline de digitale arbejdsgange, des bedre borgerservice kan kommunen yde, og des flere ressourcer kan der spares i processen.

Mand på perron kigger på smartphone

Integration til omsorgssystem

KMD Nexus Sundhedslogistik kan udstille data om eksisterende hjælpemidler, så fagpersonalet kan få et samlet overblik over udlån, hjemtagninger og lagerbeholdning i én løsning.

Åbent økosystem af velfærdsinnovation

KMD Nexus Sundhedslogistik er baseret på teknologiske principper om åbne snitflader, der gør det nemt at integrere andre løsninger på samme systemarkitektur. Det giver mulighed for nem dataudveksling med andre fagsystemer i et åbent økosystem, der tager udgangspunkt i borgernes behov og systemunderstøttelse af personalets faglige metode.
Elever taler sammen ved computer

Jeres fordele

Beslutningsproces

Styrket beslutningskompetence

KMD Nexus Sundhedslogistik-modulet giver et hurtigt overblik over alle hjælpemidler, så den rigtige beslutning kan træffes hurtigere.

Samarbejde

Mere samarbejde

KMD Nexus Sundhedslogistik-modulet muliggør mere samarbejde på tværs af kommunen og giver en mere effektiv udnyttelse af ressourcer.

Tre moduler i én løsning

Én løsning til det hele

KMD Nexus Sundhedslogistik-modulet samler indkøb, depotsamarbejde og lagerstatus i én løsning.

Få mere at vide om effektiv håndtering og lagerstyring

KMD Nexus Sundhedslogistik produktblad
Produktblad

KMD Nexus Sundhedslogistik - næste generations hjælpemiddelsplatform

KMD Nexus Sundhedslogistik er en løsning med fokus på effektiv håndtering af opgaver forbundet med hjælpemiddelsområdet samt den tilhørende lagerstyring. Løsningen strækker sig over traditionelle hjælpemidler, men vil på sigt også kunne håndtere udlån af f.eks. softwaresystemer, sensorer, låsesystemer, som du kan læse mere om i dette produktblad.

Hent og læs

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder inden for social- og sundhedsområdet? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Kontakt os
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra social- og sundhedssektoren direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her