Digitale værktøjer i den moderne virksomhed

En hjælpende hånd

Med stadigt flere ældre og kronikere, og stigende udgifter i det specialiserede område, er det essentielt at it-understøttelsen sikrer en optimal drift og effektive arbejdsgange for medarbejderne. Få vores hjælp til at udnytte det fulde potentiale i Nexus: Sammen kan vi sikre, at I får alle funktionaliteter i brug i jeres KMD Nexus løsning.

Kollegaer taler sammen ved computer

Få en divers række af konsulentydelser

Vores konsulenter kan se jeres organisation udefra og hjælpe med at formulere mål for organisationen. Vi har indsigt i hele systemet inklusiv de mange partnere, der allerede er en del af KMD Nexus. 

Har jeres organisation ikke mandskabsressourcer til at lave de omstruktureringer, der skal til for at nå målet, kan en KMD Nexus-konsulent hjælpe som både projektleder og systemadministrator.

Få tilbud, der passer jeres behov

Det skal ikke være adgangen til faglig, professionel sparring, der stopper jer i at nå organisationens mål. Derfor sammensætter vi løbende tilbud på hjælp i adskillige former.

Kolleger kigger på data på computer

Skal I have hjælp udefra?

Vi skaber sammenhæng på tværs og hjælper borgere og medarbejdere med at hjælpe dem selv.

Dataanalyse

solidt data- og erfaringsgrundlag

Vi analyserer jævnligt data og sammenholder dem med de erfaringer, vi høster i vores møde med kunderne.

Skræddersyet løsning

Skræddersyet konsulenthjælp

Vi tilpasser konsulenthjælpen efter jeres behov og efter den hjælp, den udsatte borger har krav på.

Grafik af to stakke af mønter

Ressourceoptimering

Med vores konsulentydelser får I mulighed for at fokusere på kerneopgaven, så jeres organisation bliver mere cost effektiv.

Deltag i kurser om KMD Nexus

Få et overblik over de kommende kurser, vi afholder i forbindelse med KMD Nexus.

Læs artikler og kundecases om KMD Nexus

I får ikke ”bare” et it-system, men Best Practice sammen med KMD Nexus løsningen

Vi implementerer ikke bare KMD Nexus som system hos dig. Vi udvikler, vedligeholder og implementerer også en Best Practice for Nexus. Når vi implementerer Nexus, får I sammen med implementeringen en Best Practice, der støtter jeres organisation og jeres arbejdsgange optimalt med Nexus.

Vores Best Practice tager udgangspunkt i lovgivningen, vores erfaring fra implementeringer og viden fra arbejde i kommuner etc. Med vores Best Practice er I sikre på at følge lovgivningen, og I får glæde af vores erfaringer fra andre implementeringer plus indgående faglig indsigt i jeres arbejdsgange.

Vores Best Practice er helt særegen, og den er et resultat af, at vi konsulenter gennemsnitligt bruger en dag om ugen, kun på at vedligeholde og udvikle Best Practice indenfor vores områder af Nexus.  

Vil I vide mere?

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder med KMD Nexus-konsulenter? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Sarah Lundtang, Business Line Manager i SUSO Consulting, sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra social- og sundhedssektoren direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her