Mand taler med kollega

KMD Nexus partnerprogram for kunder og brugere

Er du kunde eller bruger på KMD Nexus, og gerne vil vide mere om vores KMD Nexus partnerprogram kan du finde flere informationer her.

KMD Nexus Partnerprogram

Med KMD Nexus Partnerprogrammet er det muligt at dække en bred vifte af behov ved at tilkoble en lang række andre leverandørers løsninger til KMD Nexus.

Programmet gør det muligt for jer, som kunder, at tilkoble en eller flere af KMD Nexus Partneres løsninger til KMD Nexus, afhængig af jeres behov. Det kræver typisk, at I tilkøber en KMD Nexus API pakke og derigennem får ret til brugen af et antal integrationer mellem KMD Nexus og vores partneres produkter. Ved spørgsmål til API-pakker, kontakt venligst jeres salgsansvarlige eller Service Delivery Manager.

Leverandører af løsninger, som ønskes integreret til KMD Nexus, har mulighed for at blive partnere og integrere via anvendelse af KMD Nexus API’et. Leverandører kan selv tage kontakt til os, men hvis I allerede er i dialog med en leverandør, der er interesseret i at blive KMD Nexus Partner, er I velkomne til at hjælpe med at etablere kontakten via jeres salgsansvarlige eller Service Delivery Manager.

Ved at integrere via det eksisterende KMD Nexus API, kan integrationen etableres hurtigt og effektivt, da den ikke kræver udvikling af Nexus platformen. Alt den data, I har i KMD Nexus i dag, kan berige andre leverandørers applikationer via API’et. På samme måde er det muligt at berige KMD Nexus med data som allerede indberettes, og derved undgås dobbeltregistreringer.

Implementering af it-løsninger med KMD

Skab værdifulde integrationer til KMD Nexus

Vi har allerede en lang række af partnere på KMD Nexus. Læs mere om de enkelte partnere og deres løsninger her.

KMD Nexus og Sekoia støtter plejepersonalet i Vejen

Sekoia er skabt til at gøre hverdagen nemmere for personalet, med udgangspunkt i arbejdet tættest på borgeren. Integrationen til KMD Nexus er derfor en styrkelse af deres arbejde. Se hvordan personalet i Vejen Kommune oplever sammenspillet mellem de administrative og operationelle processer. Det skal give mening. Og stille personalet stærkere end før.

Kvinder taler sammen på kontor

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra social- og sundhedssektoren direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her