Mand og kvinde giver hånd

KMD Nexus partnerprogram for potentielle og eksisterende partnere

Med KMD Nexus API skabes et stærkt økosystem i samarbejde med vores partnere til gavn for vores fælles kunder. KMD Nexus Partners tilbyder leverandører muligheden for at blive en del af vores økosystem og udvikle integrationer gennem vores åbne API. Med fokus på et effektivt samarbejde og høj selvstændighed for vore partnere sættes værdifulde integrationer og brugerens behov i højsæde.

Skab værdifulde integrationer til KMD Nexus

Her kan du læse om de fordele og ydelser der tilbydes vores partnere. Herudover har du mulighed for at hente ”Servicemanualen”, som indeholder en mere detaljeret beskrivelse af de services og ydelser som stilles til rådighed.

For at blive en del af KMD Nexus’ Partner Program skal der indgås en samarbejdsaftale med KMD. Ønskes et introduktionsmøde, information om partnerpriser eller kontraktinformationer kontaktes meo@kmd.dk.

Fordele

Fordel

KMD Nexus API-lag er komplet åbent, og som partner får du fuld adgang

Fordel

KMD Nexus overholder GDPR og har fuldt fokus på datasikkerhed og stabilitet

Fordel

Automatisk back-up, journalisering og arkivering af al data i KMD Nexus

Ydelser

Som partner får du blandt andet:

  • Adgang til KMD Nexus API
  • KMD Nexus API-kursus og certificering af integration
  • Adgang til dokumentation, manualer, releasenotes og testmiljø
  • Support og SMS Incident Service
  • Invitation til Partner Community Day
  • Markedsføring via kundenyhedsbrev og specialiserede webinarer

Læs meget mere om disse ydelser samt få praktisk og teknisk information i ”Servicemanualen” - du kan hente den herunder.

Vi støtter jer i den tekniske proces fra start til færdig løsning

Når aftalen med KMD er indgået starter det tekniske arbejde. Det er en overordnet guidet proces, der starter med et API-kursus og slutter med en færdig løsning, der stilles til rådighed for kunder på KMD Nexus gennem KMD Nexus API'et. Vi hjælper jer hele vejen igennem med sparring, gode råd og vejledning.

Nummer 1

API-kursus

Det er et krav at udviklingen af it-løsninger til brug med KMD Nexus’ API enten foretages, ledes eller superviseres af en medarbejder som har været på dette kursus.

Nummer 2

Adgang til testmiljøer

Som partner får i adgang til to testmiljøer. Et generelt testmiljø og et partnermiljø til opbygning af eks. demomiljøer.

Nummer 3

Certificering

I certificeringen gennemgås testcases med en KMD API-arkitekt. På mødet tjekkes om alt kører som det skal og integrationen godkendes. Ved godkendelse er I officielt certificeret.

Nummer 4

Kundeopkobling

Integrationen er nu certificeret og alle kunder med en API-pakke fra KMD kan få adgang til integrationen. Partnere får adgang til den enkelte kundes miljø ved at ansøge om en klientkode.

Information

Læs mere om ydelser, fordele og muligheder

Vi har udarbejdet en servicemanual der beskriver de ydelser som stilles til rådighed ved indtræden i partnerprogrammet. Manualen er startpunktet for fremskaffelse af information der evt. måtte mangles.

Kvinder taler sammen på kontor

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra social- og sundhedssektoren direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her