Software til Teknik og Miljø for bedre digital byggesagsbehandling - KMD

Effektiv digital byggesagsbehandling

Det er teknisk forvaltning, der skal dæmme op, når himlen åbner sig med stadig heftigere regnskyl - og når tidens tand bider i veje og anlæg. Det er også teknisk forvaltning, der er i frontlinjen, når nye virksomheder overvejer at slå sig ned hos jer. Eller når der står udvikling af by og land på dagsordenen. Alt dette samtidig med, at byggesager skal behandles.

Effektive arbejdsgange løfter hele serviceniveauet

Der er ofte tung administration og mange teams, der skal igangsættes, når sager skal behandles i forvaltningen. I skal tage mange hensyn og sikre jer, at der skabes gennemskuelige sammenhænge. Flere typer af lokale interesser skal varetages, uanset om det drejer sig om udvikling af by- eller landdistrikter. Herudover skal der være fokus på klima, erhvervsliv og borgere. Med én digital indgang vil I skabe smidige arbejdsprocesser mellem alle interne og eksterne interessenter, så der etableres sammenhænge i selv de mest komplicerede sager.

UX på nettet
Automatisering af manuelle opgaver

Kortere vej til afgørelser i byggesager

Teknik- & Miljøforvaltningerne håndterer på daglig basis et hav af forskellige byggesager og -ansøgninger. Der skal tages stilling inden for alt fra nybyggeri til ombygninger og bæredygtige byggerier. Med et overskueligt online fagsystem kan I løfte byggesagsbehandlingen over i den digitale tidsalder, og I vil med hjælp fra automatiserede processer få nemmere ved at indfri jeres mål om en kortere sagsbehandlingstid. Med en samlet, brugervenlig platform får I mulighed for nemt at håndtere alle relevante dokumenter, tracke processer og holde styr på ressourceforbrug.

KMD har flere års erfaring med teknik & miljø

Hos KMD har vi i de sidste mange år rådgivet og leveret it-løsninger til landets kommunale enheder. Det gælder i høj grad også Teknik- & Miljøforvaltningerne. Vi har derfor et stort kendskab til kompleksiteten inden for jeres område. Dette kendskab har udmøntet sig i avanceret sofware, som er skræddersyet jeres branche. Med en standardløsning har vi allerede fra start indarbejdet de kernefunktioner, der skal til, for at I kommer til at opleve en arbejdsgang fri for unødvendige blokader. Samtidig slipper i for besværet med selv at vedligeholde og opdatere systemerne.

Industriløsninger på tværs af sektorer

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål

Vores eksperter inden for software til kommunernes Teknik- & Miljøforvaltninger sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide om vores løsninger og få svar på jeres spørgsmål.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Teknik & miljø.

Tilmeld dig her