Entreprenører med en gulv og hvid sikkerhedshjelm på bordet
Smilende medarbejder, der lytter til sin kollega tale

Detaljeret overblik over indtægter og udgifter

KMD Opus Entreprenør giver et værdifuldt indblik i jeres omkostninger og indtægter, som kan danne grundlag for fremtidig beslutningstagen vedrørende ressourcefordeling ved lignende projekter og opgaver. Hold styr på maskiner og medarbejderes ressourceforbrug ved tidsregistrering, opfølgning på enkelte projekters fremdrift, maskiners vedligeholdelsesomkostninger og meget mere.

Spar tid og undgå dobbeltarbejde

Ved hjælp af KMD Opus Entreprenør opnår I en større viden om jeres maskiners rentabilitet. Få indblik i de indtægter, som den samlede maskinpark bidrager med set i forhold til de omkostninger, der er forbundet hertil. Der er blandt andet mulighed for at foretage registrering af faste omkostninger pr. maskine samt forbrugt på vedligeholdelse af maskinerne.

Kollegaer i mødelokale med computer
Kollegaer i jakkesæt, der kigger på en rapport

Udnyt jeres ressourcer bedst muligt

Ved hjælp af KMD Opus Entreprenør opnår I en større viden om jeres maskiners rentabilitet. Få indblik i de indtægter, som den samlede maskinpark bidrager med set i forhold til de omkostninger, der er forbundet hertil. Der er blandt andet mulighed for at foretage registrering af forbrugt maskintid og brændstof.

Fordelene med en integreret ressourcestyringsløsning

Responsivt design

Værdiskabende integrationer

KMD Opus Entreprenør er koblet sammen med bl.a. KMD Opus Personale og KMD Opus Økonomi - registreringer fra disse løsninger bliver dermed automatisk opdateret
Grafik af et ur med et tandhjul i højre side

Tidsregistrering danner grundlaget

Tidsregistreringer danner grundlag for fordeling af ressourceforbrug, som kan indtastet direkte i KMD Opus Entreprenør. Eller via app'en Mine Tider.
Overlevering af dokumenter

Oprettelse og vedligeholdelse af kontrakter, projekter og opgaver

Kombinationen af projektstrukturen  i KMD Opus Entreprenør og de dynamiske rapporteringsmuligheder giver et unikt værktøj til økonomisk opfølgning på kontrakter, projekter og opgaver.
Dataanalyse

Overblik af ressource- og maskine stamdata

Få overblik over den samlede maskinparks omkostninger, indtægter i form af timer og beløb samt rentabilitet.

ANVENDELSE AF PERSONALE STAMDATA

KMD Opus Entreprenør bliver automatisk opdateret med data fra KMD Opus Personale, så I ikke behøves at oprette disse på ny.

KMD Opus Entreprenørs tilkøbsmuligheder

Kvindelig medarbejder kigger kollega over skulderen i samarbejde ved computeren

Projektkort i Rollebaseret Indgang

Under projektkort findes rapporten med samme navn. Rapporten kan bruges af projektansvarlige og giver et hurtigt overblik over ens projekter. Der kan i rapporten ses økonomital, projektoplysninger og faktureringsoplysninger.

Kolleger i økonomiafdeling taler sammen

Salgsstyring i Rollebaseret Indgang

Funktioner i faktureringsprocessen kan tilgås i Rollebaseret Indgang. Herfra kan der dannes enkel fakturaer og ressourcerelateret fakturaer eller følges op på fakturaer via rapporter samt se og behandle fakturaer, der er fejlet.

Finger trykker på tablet

Mine Tider

Med appen Mine Tider kan medarbejderne registrerer deres timeforbrug og maskintimer samt materialeforbrug på projekter. Det er ligeledes muligt at registrere fravær/nærvær samt lønarter.

Mand sidder ved computer på kontor og arbejder

Flex til Tidsregistrering

Med Flex funktion er det muligt at administrere medarbejdernes flex saldo. Medarbejderens tidsregistreringer sammenholdes med medarbejderens normtid fra KMD Opus Personale. Differencen tillægges/fratrækkes medarbejderens primosaldo.

Lad os hjælpe jer videre

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder inden for KMD Opus Entreprenør? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Portræt af Alan Nissen
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Teknik & miljø.

Tilmeld dig her