Mand sidder med tablet
Automatisering af manuelle opgaver

ÅRSHJUL, SERVICEKONTRAKTER OG MOBILITET

KMD MainManager gør det muligt at indsætte obligatoriske opgaver i et årshjul, der sikrer, at tilbagevendende opgaver bliver planlagt, gennemført og dokumenteret. Løsningen giver også let adgang til alle servicekontrakter med oplysning om kontrakternes status og varighed. Løsningen kan tilgås fra bærbare, tablets og smartphones og understøtter en fleksibel adgang til og håndtering af data – også for medarbejdere, der arbejder på farten.

DIGITAL STYRING AF ALLE VEDLIGEHOLDELSESOPGAVER

KMD MainManager understøtter en effektiv projektstyring af alle de vedligeholdelsesopgaver og -projekter, der igangsættes. Projektstyringen omfatter aktiviteter, budgetter, forbrug og prioriterede indsatser. KMD MainManagers Helpdesk-funktion giver derudover mulighed for digitalt at modtage og sagsbehandle henvendelser om vedligeholdelsesbehov og allokere opgaver til interne teknikere eller eksterne serviceleverandører.

Brugerstyring
Integration mellem systemer og løsninger

INTEGRATION TIL ØKONOMISYSTEM

Med en direkte integration til KMD Opus Økonomi kan der spares værdifuld tid i håndteringen af stamdata samt afstemningen mellem Facility Management-systemet og økonomisystemet. Systemintegrationen opdaterer automatisk budgetter, disponeringer og forbrug, hvilket giver en stram økonomistyring og minimerer antallet af fejlkilder som følge af en decentral styring af økonomien på vedligeholdelsesopgaver og -projekter. KMD Opus Økonomi anvender machine learning til automatisering og effektivisering af bilagsbehandlingen og sikrer samtidig fraud management i forhold til behandling af alle leverandørfakturaer.

Jeres fordele

Sags- og dokumenthåndtering

DIGITALT BYGNINGSARKIV

Løsningen giver let adgang til 2D- og 3D-tegninger og dokumenter vedrørende ejendommen. Dokumentationen kan tilgås fra alle enheder og er derfor altid tilgængelig for alle medarbejdere i ejendomsafdelingen.

Grafik af åben brugermanual med linjer på venstre side og informationstegnet "i" på højre side

LANGSIGTEDE VEDLIGEHOLDELSESPLANER

Vedligeholdelsesbehovet dokumenteres via bygningssyn og kan planlægges mange år frem i tiden. Planerne indeholder økonomiske estimater, der giver en indikation af de fremtidige vedligeholdelsesbudgetter.

Økonomistyring

VÆRDISKABENDE SPACE MANAGEMENT

Space Management-funktionaliteten giver et overblik over anvendelsen og udnyttelsen af ejendomsporteføljen på ejendoms-, etage- og rumniveau.

Vil du vide mere?

Portræt af Alan Nissen

Alan Nissen

Commercial Director

Send besked

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Teknik & miljø.

Tilmeld dig her