Finger bevæger sig rundt på en mouse pad på en bærbar computer

Effektiv digital byggesagsbehandling

Det er teknisk forvaltning, der skal dæmme op, når himlen åbner sig med stadig heftigere regnskyl - og når tidens tand bider i veje og anlæg. Det er også teknisk forvaltning, der er i frontlinjen, når nye virksomheder overvejer at slå sig ned hos jer. Eller når der står udvikling af by og land på dagsordenen. Alt dette samtidig med, at byggesager skal behandles.

Kolleger kigger på data på computer

Effektive arbejdsgange løfter hele serviceniveauet

Der er ofte tung administration og mange teams, der skal igangsættes, når sager skal behandles i forvaltningen. I skal tage mange hensyn og sikre jer, at der skabes gennemskuelige sammenhænge. Flere typer af lokale interesser skal varetages, uanset om det drejer sig om udvikling af by- eller landdistrikter. Herudover skal der være fokus på klima, erhvervsliv og borgere. Med én digital indgang vil I skabe smidige arbejdsprocesser mellem alle interne og eksterne interessenter, så der etableres sammenhænge i selv de mest komplicerede sager.

Kortere vej til afgørelser i byggesager

Teknik- & Miljøforvaltningerne håndterer på daglig basis et hav af forskellige byggesager og ansøgninger. Der skal tages stilling inden for alt fra nybyggeri til ombygninger og bæredygtige byggerier. Med et overskueligt online fagsystem kan I løfte byggesagsbehandlingen over i den digitale tidsalder, og I vil med hjælp fra automatiserede processer få nemmere ved at indfri jeres mål om en kortere sagsbehandlingstid. Med en samlet, brugervenlig platform får I mulighed for nemt at håndtere alle relevante dokumenter, tracke processer og holde styr på ressourceforbrug.

Medarbejdere, der sidder ved et bord og kigger på grafer på en computerskærm

optimer jeres arbejdsgange og spar tid

KMD Nova Byggesag indeholder en lang række understøttende features og integrationsmuligheder, der er intuitivt opbygget og hurtigt kan tages i anvendelse af nye brugere.

Mand og kvinde kigger på grafer på computer

Understøtter effektive arbejdsgange

KMD Nova Byggesag indeholder automatiserede processer, der sikrer, at sager og dokumenter indlæses og journaliseres automatisk. Derudover er sagsbehandling og kommunikation effektivt understøttet via opsætning af prædefinerede tekster samt sags- og dokumentskabeloner.

Tidsbesparende funktionalitet

KMD Nova Byggesag indeholder en lang række smarte features og integrationsmuligheder. Det er blandt andet muligt at oprette og opdatere en forklædesag i BBR. Det er muligt at dele dokumenter med borgeren via Weblager og FilArkiv. Der er integration til kommunens GIS-system, så der er en sammenhængende arbejdsgang omkring stedfæstelse, høring, konflikter etc. Derudover er der integration til den fælleskommunale rammearkitektur, hvilket blandt andet betyder, at der er integration til økonomisystemer og central organisations- og rollestyring.

mand på kontor
Smilende kvinde på kontor

Nemt at lære, nemt at blive oplært i

KMD Nova Byggesag har en stejl indlæringskurve. Løsningen er intuitivt opbygget og kan hurtigt tages i anvendelse af nye brugere ved onboarding af nye medarbejdere. De individuelle tilpasningsmuligheder betyder, at løsningen kan tilpasses meget præcist til den enkelte brugers foretrukne arbejdsgang.

Jeres fordele

ÉN LØSNING TIL DET HELE

Løsningen giver overblik over relevante sager og dokumenter, da KMD Nova Byggesag både har indlejret ESDH-funktionalitet og dyb integration til BOM. Via integrationen til BOM bliver sager og dokumenter automatisk oprettet, så man undgår unødigt dobbeltarbejde.

FARVEL TIL MANUELLE PROCESSER

En høj automatiseringsgrad i KMD Nova Byggesag giver færre manuelle processer, minimerer risikoen for fejl og frigør medarbejderressourcer til andre typer af opgaver end tastearbejde.

HØJ BRUGERVENLIGHED

KMD Nova Byggesag understøtter alle aspekter af den kommunale byggesagsbehandling, så byggesagsbehandleren kun behøver at arbejde i ét system. Via indstillinger og opsætning kan KMD Nova Byggesag tilpasses den enkelte brugers behov, så det kun er relevant information og funktionalitet, der er synlig.

Kontakt os og få mere at vide

Vil du gerne høre mere om mulighederne med KMD Nova Byggesag? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt os
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Teknik & miljø.

Tilmeld dig her