Finger bevæger sig rundt på en mouse pad på en bærbar computer

optimer jeres arbejdsgange og spar tid

KMD Nova Byggesag indeholder en lang række understøttende features og integrationsmuligheder, der er intuitivt opbygget og hurtigt kan tages i anvendelse af nye brugere.

Mand og kvinde kigger på grafer på computer

Understøtter effektive arbejdsgange

KMD Nova Byggesag indeholder automatiserede processer, der sikrer, at sager og dokumenter indlæses og journaliseres automatisk. Derudover er sagsbehandling og kommunikation effektivt understøttet via opsætning af prædefinerede tekster samt sags- og dokumentskabeloner.

Tidsbesparende funktionalitet

KMD Nova Byggesag indeholder en lang række smarte features og integrationsmuligheder. Det er blandt andet muligt at oprette og opdatere en forklædesag i BBR. Det er muligt at dele dokumenter med borgeren via Weblager og FilArkiv. Der er integration til kommunens GIS-system, så der er en sammenhængende arbejdsgang omkring stedfæstelse, høring, konflikter etc. Derudover er der integration til den fælleskommunale rammearkitektur, hvilket blandt andet betyder, at der er integration til økonomisystemer og central organisations- og rollestyring.

mand på kontor
Smilende kvinde på kontor

Nemt at lære, nemt at blive oplært i

KMD Nova Byggesag har en stejl indlæringskurve. Løsningen er intuitivt opbygget og kan hurtigt tages i anvendelse af nye brugere ved onboarding af nye medarbejdere. De individuelle tilpasningsmuligheder betyder, at løsningen kan tilpasses meget præcist til den enkelte brugers foretrukne arbejdsgang.

Jeres fordele

ÉN LØSNING TIL DET HELE

Løsningen giver overblik over relevante sager og dokumenter, da KMD Nova Byggesag både har indlejret ESDH-funktionalitet og dyb integration til BOM. Via integrationen til BOM bliver sager og dokumenter automatisk oprettet, så man undgår unødigt dobbeltarbejde.

FARVEL TIL MANUELLE PROCESSER

En høj automatiseringsgrad i KMD Nova Byggesag giver færre manuelle processer, minimerer risikoen for fejl og frigør medarbejderressourcer til andre typer af opgaver end tastearbejde.

HØJ BRUGERVENLIGHED

KMD Nova Byggesag understøtter alle aspekter af den kommunale byggesagsbehandling, så byggesagsbehandleren kun behøver at arbejde i ét system. Via indstillinger og opsætning kan KMD Nova Byggesag tilpasses den enkelte brugers behov, så det kun er relevant information og funktionalitet, der er synlig.

KMD Nova Byggesag – et komplet fagsystem

KMD Nova Byggesag - Fundamentet for effektiv sagsbehandling af alle kommunens byggesager
Brochure

KMD Nova Byggesag

KMD Nova Byggesag er en brugervenlig web-løsning, der understøtter alle aspekter af kommunens byggesagsbehandling, så byggesagsbehandleren kun behøver at arbejde i system. Løsningen giver overblik over relevante sager og dokumenter, da systemet både har indlejret ESDH-funktionalitet og dyb integration til Byg og Miljø (BOM).

Hent og læs

Kontakt os og få mere at vide

Vil du gerne høre mere om mulighederne med KMD Nova Byggesag? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Teknik & miljø.

Tilmeld dig her