Kvinde, der kigger på en computerskærm
Kvinde med foldede hænder, der forklarer noget til en mandlig kollega i baggrunden

Nem koordinering

KMD Synchronicer giver jer mulighed for digitalt at prioritere, disponere og planlægge opgaver i forhold til både ad-hoc og faste opgaver. Kollegaer på farten modtager opgaver fra kommunens planlægger via appen, hvorefter de dokumenterer arbejdet skriftligt og med foto fra stedet. Alle indtastede registreringer synkroniseres automatisk, så opgaveplanlæggeren altid er opdateret på opgavernes status og forløb. Opgaverne kan tildeles fra kontoret, oprettes som pluk-selv opgaver fra en pulje eller I kan lade en teamkoordinator styre opgavefordelingen fra marken.

Korrekt tidsregistrering

Fra opgave appen kan medarbejderen let registrere tidsforbruget for de enkelte opgaver. I opnår dermed et detaljeret indblik, som sendes direkte til kontorsystemet fra medarbejderens smartphone eller tablet. Det reducerer tidsforbruget og minimerer risikoen for fejl, da data ikke skal indberettes flere steder.

Nærbillede af kvindes hænder, der holder en smartphone
Kvinde skriver på bærbar computer

Ruteoptimeringen sikrer en effektiv planlægning

Beregn en ruteoptimeret rækkefølge for opgaverne og reducer både tidsforbrug og kørte kilometer - det forbedrer både økonomien og klimaet. Ved hjælp af geopositioner og pejling er det let for medarbejderen at finde frem til opgaven selv uden en præcis adresse.

Tip Kommunen

Tip Kommunen er den borgerrettede del af løsningen, som tillader borgerne at tippe kommunen omkring fejl og mangler. Borgerne kan vælge geografisk placering for tippet, der vises med sin nøjagtige position og kan efterjusteres manuelt, samt information om hvilken postal adresse, der er nærmest placeringen. Borgeren kan løbende følge udviklingen i sine tips i appen, hvor de vises med øjeblikkelig status og eventuel yderligere information fra kommunen
To unge piger kører i bus

Fordelene med en integreret papirløs styringsløsning

Personlig tilpasning

Effektiv datahåndtering

KMD Synchronicer henter data fra KMD Opus. Disse data er dermed allerede tilgængelige i KMD Opus, hvilket reducerer tidsforbruget og sikrer konsistens.

Tre moduler i én løsning

Begynd dér, hvor behovet er størst

KMD Synchronicer er modulopbygget. Det betyder, at I kan sammensætte løsningen, så den er skræddersyet til jeres organisations behov.

Udveksling af filer

Offline tilgængelighed

Appen fungerer offline, så det er intet problem at arbejde videre i appen, hvis netværksforbindelsen forsvinder.

SKI rammeaftaler

Alle oplysninger samlet ét sted

Skab overblik over opgavernes forløb og aktivitetshistorik ved at samle alle opgavernes oplysninger, billeder, dokumentation og mailkorrespondancer samme sted.
Personlig overlevering

Lad borgerne give en hånd med

Via borgerhenvendelser minimeres tidsforbruget for sagsbehandlingen og sikrer en helhedsorienteret digitalisering.

Funktioner i KMD Synchronicer

Opgavestyringen i KMD Synchronicer indeholder en række funktioner, der er relevante for at kunne registrere, planlægge, og prioritere arbejdsopgaver i forskellige arbejdssituationer.

Mand på kontor kigger i arkivskab

Administration

Synchronicer Administration giver de administrative brugere mulighed for at administrere brugere, enheder, logins, rettigheder mm. Der er også mulighed for at konfigurere tur- og opgavetyper samt en lang række detailfunktioner, der knytter sig til de enkelte moduler.

Office people

Disponering

Disponering giver administratorer, teamledere og koordinatorer mulighed for at administrere og planlægge de opgaver, som skal udføres.

Hænder, der holder en iPhone set forfra med kaffe og kage i baggrunden

JOB+

Job+ er funktionen til de udførende medarbejdere, der logger ind med personlige logins. Medarbejderne kan se sine tildelte opgaver som listevisning og kortvisning samt benytte sig af filtre til at indsnævre gruppen af tildelte arbejdsopgaver. Desuden skaber de såkaldte tidskladder med alle relevante opgaveinfo over til Tidsregistrerings funktionen i appen. Job+ betjenes fra en App.

finger

OBS+

OBS+ er funktionen til de medarbejdere, som skal registrere skader, mangler og opgaver til intern evaluering og eventuel prioritering til udførsel. Appen indeholder alle muligheder for at angive relevante fakta om skaden såsom beskeder, angivelse af type, omfang og prioritet, eventuel foto-dokumentation og angivelse af koordinater samt polygoner for større flader og områder. OBS+ betjenes fra en App.

Kvinde i polkaprikket skjorte, der kigger entusiastisk på computerskærm

eArkiv

eArkiv erstatter de fysiske mapper og sikrer, at Kundens medarbejdere altid har de vigtige dokumenter lige ved hånden på tablet, iPad, iPhone, smartphone – eller via browser på PC. Med eArkiv er der mulighed for en central styring fra kontoret med organisering af filer i arkiver og undermapper samt let mulighed for at opdatere og oprette nye filer

Billede af biler

Parkeringsmodul

Parkeringsmodulet gør alle aspekter af parkeringskontrolfunktionen overskuelige og effektive for både p-vagter/cityassistenter, borgere og kontoradministration ved at digitalisere opgaverne med fuldt overblik over processen og dokumentation fra start til slut.

Lad os hjælpe jer videre

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder med KMD Synchronicer? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Portræt af Alan Nissen
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Teknik & miljø.

Tilmeld dig her