It og software til Energi og Forsyning - KMD

Løsninger til energi & forsyning

De ambitiøse klimamålsætninger kan ikke indfries med ord og hensigtserklæringer. De kræver handling. KMD’s energi- og forsyningsløsninger understøtter en aktiv, strategisk tilgang til den grønne dagsorden, så private og offentlige virksomheder kan differentiere sig i markedet og gøre en reel forskel.

Omskiftelighed kalder på fleksibilitet

Energi- og forsyningssektoren er en sektor præget af tiltagende kompleksitet og stor omskiftelighed. Markedet reguleres med jævne mellemrum, og små, mellemstore og store aktører finder sammen eller konsolideres. Kompleksiteten og omskifteligheden kræver erfaring med at håndtere data og processer korrekt og rettidigt, så der arbejdes lovmedholdeligt. Og de it-værktøjer, der skal understøtte forretningen, skal være fleksible og skalerbare, så de løbende kan tilpasses den nye virkelighed.

Indsamling af data

Vi leverer løsningen, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning

Vi ved, at omskifteligheden inden for forsyningsbranchen kræver fleksible it-løsninger, som hjælper jer til hurtigt at være omstillingsparate. Derfor har vi udviklet nogle af markedets stærkeste løsninger. Så kan I være på forkant med transformationen og fokusere på jeres kerneforretning.

Brugervenlighed i løsninger og systemer

Leverancer på tværs af hele værdikæden

KMD leverer branchespecifikke standardløsninger til danske og internationale virksomheder og institutioner, der opererer indenfor energi- og forsyningssektoren. Vores løsninger er ofte en del af den centrale infrastruktur, der understøtter kerneforretningen i en virksomhed. Men vi kan også udvikle de løsninger, der ligger ovenpå fundamentet til eksempelvis at drive interne transformationsprocesser eller skabe bedre kundeoplevelser. Vi har blandt andet fokus på at reducere driftsomkostningerne, højne medarbejdereffektiviteten, styrke kundeservicen og udvikle forretningen, så en virksomhed fremstår med en skarp, grøn profil i markedet.

Dækker end-to-end-processer

Vi dækker el, vand, varme, spildevand, renovation og gas med end-to-end-processer og har en bred portefølje af standardløsninger, der kan leveres fra skyen eller on premise. Løsningerne er simple i drift, hurtigt i luften, har et væld af anvendelsesmuligheder og kan blandt andet anvendes til energistyring, behandling af målerdata, datavalidering, dataanalyse, forbrugsafregning og betaling. Vi bruger state-of-the-art-teknologi indenfor blandt andet machine learning, artificial intelligence og Internet of Things til at håndtere datamængderne, analysere sammenhænge og udlede forretningsværdien.

Cloud-løsninger

 Information    Vil du booke en demo til en af vores løsninger? Kontakt os her

35 års brancheerfaring

I KMD har vi 35 års erfaring med at rådgive og levere centrale komponenter til den danske forsyningssektor. Vi skaber stærke og stabile integrationer til alle relevante systemer i forsyningssektoren, eksempelvis DataHub’en. Vi har dyb erfaring med at integrere til administrative systemer i virksomheders eksisterende it-miljø, eksempelvis økonomisystemer. Vi håndterer alle forsyningsarter, også multiforsyninger, og vi har særlig indsigt i de kritiske forretningsprocesser, der vedrører behandling af målerdata, forbrugsafregning og kundeservice.

Vil du gerne høre mere om jeres muligheder?

Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål – send en besked via formularen og Sales Director, Thomas Jensen vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev fra KMD Energi & Forsyning. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her