Dreng lægger an til at sparke en fodbold i mål

Få foreningsliv og faciliteter til at gå op

Mange faciliteter, mange tidspunkter, mange ønsker. Udnyttelsen af jeres faciliteter er en kompleks størrelse, og det er den, KMD Booking er skabt til at håndtere. I udviklingen har vi lyttet til de brugere, der ved præcis, hvad der skaber den bedste udnyttelse - og effektive arbejdsgange.

Derfor samler KMD Booking alle interesser omkring faciliteterne i ét fagsystem. Med integrationer, der gør det enkelt både for jer, foreningerne og borgerne.

  • Foreninger og borgere kan let booke faciliteter i kalenderen, både planlagt fra computeren og spontant fra tablet og smartphone.
  • Kalenderen giver fuld transparens. Det er let at booke og se, hvilke aktiviteter der ellers finder sted i kommunen.
  • I kan håndtere forespørgsler, tilskud og sæsonfordeling ét sted.
  • Fakturering og udbetaling sker automatisk og korrekt via integrationer til jeres økonomisystem.
  • Tilskudsberegningen sætter vi op individuelt, så den passer til lige netop jeres tilskudsregler og behov.

Brug tid og faciliteter fornuftigt

KMD Booking aflaster jeres administration i mere end én forstand.

På forvaltningen får I smidige arbejdsgange, både omkring booking, tilskudsbehandling og sæsonplanlægning. For eksempel får I understøttet processen fra opsætning af sæsonfordeling til håndtering af konflikter og den endelige kommunikation med foreningerne.

Foreningerne får samtidig en løsning, hvor de kan betjene sig selv. Når en forening har oprettet sig i KMD Booking, er det nemt at søge ledige tider, booke og ansøge om tilskud.

Det betyder, at I alene skal godkende foreninger, bookingforespørgsler, faktureringsgrundlag og tilskudsansøgninger.

Integrationer sparer tastearbejde

KMD Booking har praktiske integrationer, ikke bare til jeres økonomisystem. en også til blandt andet monitor-, låse- og adgangskontrolsystemer og til jeres lys- og varmestyring. Det giver nemme arbejdsgange og korrekte data - uden nye indtastninger.

Brug indsigten til bedre beslutninger

Med KMD Booking får I nem adgang til jeres egne data, både fra KMD Booking og andre kilder. I kan blandt andet følge brugsmønstre og udnyttelsesgrader. Det giver jer et virkelighedsnært afsæt for at udnytte jeres faciliteter så godt som muligt - og for politiske beslutninger.

Der er fremtid i KMD Booking

KMD Booking er en ny løsning, der er udviklet i tæt samarbejde med brugerne - og brugerne er også en del af fremtiden. Vi har både en referencegruppe, der bidrager ved møder hver anden måned - og vi inviterer til videndeling og indflydelse på den årlige brugerkonference.

Gode grunde til at overveje KMD Booking

  • Direkte booking i kalender. Foreninger og borgere kan nemt booke fra både mobil, tablet og computer
  • Samlet proces for sæsonplanlægning. Let og smidig proces fra a til z, både for forvaltning og foreninger
  • Skræddersyet tilskud. I får en sikker og automatisk tilskudsberegning baseret på netop jeres regler
  • Automatisk fakturering og udbetaling. KMD Booking integrerer med jeres økonomisystem
  • Indsigt til forbedring. I får indsigt i, hvordan faciliteterne bliver brugt og udnyttet

LAD OS HJÆLPE DIG VIDERE

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder med KMD Booking? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål. Kontakt os og lad os sammen finde frem til den it-service, som passer til jeres behov. Vi sidder klar til at tale med jer om, hvilke services der bedst kan løse jeres udfordringer.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra den offentlige sektor direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her