Digital transformation i staten

Statens digitaliseringstakt vil fortsat være høj i de kommende år. Den offentlige sektor skal balancere voksende serviceniveauer med stramme budgetter, og her skal digitalisering hjælpe. Internt til - blandt andet - at effektivisere arbejdsgange og beslutningstagning. Og udenfor for at forbedre tjenester til mennesker og virksomheder.

Den datadrevne organisation

Databaseret digital transformation

Hvordan udvikler man forretningen ved hjælp af data og øget digitalisering, samtidig med at man holder øjnene stift rettet mod compliance, sikkerhed og dataetik? Det er både hovedopgaven og hovedudfordringen i statslige organisationer. En del af svaret er at arbejde mere datadrevet. Ved hjælp af den rette teknologi i den rette kontekst kan staten forretningsstyre anvendelsen af flere offentlige kvalitetsdata i stor skala uden at sætte fundamentet af tillid mellem borgere og staten over styr. Med mere end 40 års erfaring i offentlig digitalisering er vi i KMD specialister i netop den disciplin: Beskyttelse af infrastruktur, sikring af personfølsomme data, sideløbende udvikling af kerneforretningen.

Hybrid it

Gennemfør modferniseringsrejsen med Hybrid it

Digital transformation er en stor og langvarig forandringsproces. Det kan være svært at bygge bro mellem al den teknologi, der i årevis har været med til at definere organisationens arbejdsprocesser, og de nye teknologier, der skal inspirere til nytænkning og yderligere effektivisering. Fra en række konkrete moderniseringsprojekter og gennem vores egen rejse har vi i KMD dyb domæneviden om, hvordan statslige organisationer kan navigere i overgangsperioden fra on premise til cloud og hybridfasen midt imellem. Målsætningen er, at man indenfor de stramme regulativer øger forretningens manøvrerum til at jagte digitaliseringsgevinster og fremtidssikre systemarkitekturen, så organisationen er bedre rustet til at håndtere kommende udfordringer.

it-sikkerhed

I spidsen for et trygt og sikkert samfund

Borgernes tillid er velfærdsstatens samfundskontrakt – også når det handler om at digitalisere, modernisere og løbende hæve kvaliteten af de offentlige ydelser. I KMD er det vores ambition at skabe en tryggere og bedre hverdag for alle. Vi sætter borgernes sikkerhed og behov i centrum for den digitale udvikling, og vi bruger teknologi til at sikre, at alle kan deltage på lige fod i samfundet og i den demokratiske proces. 

Kollegaer taler sammen på trappe

vil du vide mere?

Kontakt os og lad os sammen finde frem til den it-service, som passer til jeres behov. Vi sidder klar til at tale med jer om, hvilke services, der bedst kan løse jeres udfordringer.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra den statslige sektor.

Tilmeld dig her

Seneste indsigter