IOT i hjemmet

KMD & IoT

Sensorerne kan ikke alene sende data, eks. temperatur og luftfugtighed, men også udføre handlinger, fx åbne en lås eller tænde lys. Dette gør det muligt, ofte ved anvendelse af Machine Learning på de indsamlede data, at kunne forudse trends og reagere hurtigt, hvis data indikerer, at der er behov for aktion. IoT’s rolle er at danne bro mellem den fysiske verden og den digitale verden. Teknologien skaber således værdi, hvor denne sammenhæng er væsentlig.

I en verden hvor vi har et øget fokus på at reducere vores brug af ressourcer, så er det væsentligt at vi vha. IoT kan afbilde dette forbrug til den digitale verden, og dermed bruge IT både til at gøre forbruget bevidst, og til at reducere dette.

Hans Jayatissa, CTO i KMD

KMD's teknologiradar

Vi har bygget en teknologiradar for at give dig et overblik over, hvilke teknologier vi i KMD anser for at have mest potentiale. Teknologiradaren viser, hvilke teknologier vi arbejder med samt hvor implementeringsparate de er. Fælles for dem alle er, at det er de teknologier, vi tror på vil ændre organisationer, virksomheder og deres medarbejdere og samfundet vi understøtter.

KMD teknologiradar

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed i gang?

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed? Så kontakt os i dag til en uforpligtende snak.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet