Hænder på tastaturet af en bærbar computer med grafik af lysende, forbundne knudepunkter i højre side

Vores kunder

Større værdi

Skab værdi på tværs af samtlige af jeres IoT projekter

Mange kommuner har behov for at konsolidere IoT-data på tværs af deres forskellige leverandørløsninger i forvaltninger og forretningsområder.

De IoT-projekter, der har været med til at sætte værdiskabelsen i gang i kommunerne, er baseret på enkelte brugsscenarier. Med KMD Data Context Manager kan I sammenstille data på tværs og i nye sammenhænge, og jeres enkeltstående IoT projekter vil derfor kunne skabe meget mere værdi.

Medarbejdere, der sidder ved et bord og kigger på grafer på en computerskærm
Kvinde, der kigger på en computerskærm

Kontrol og frihed

Få skalerbarhed uden at ofre sammenhæng

Uanset om I har få IoT projekter eller mange, så vil det være værdifuldt at få samlet jeres IoT data. Med KMD Data Context Manager opbygger I kontrol og skalerbarhed, fordi jeres datakilder bliver standardiseret i modeller, hvormed jeres services og applikationer kan benytte data på tværs af jeres datakilder og IoT projekter. På denne måde undgår I integrationsprojekter, koordinering og et sammensurium af afhængigheder.

Ingen leverandørbinding

Åbne standarder og open source software

KMD Data Context Manager er bygget på open-source komponenter, primært fra Fiware Økosystemet. Det giver jer fleksibilitet og frihed til at vælge leverandør løbende, bygge på tværs af teknologier og ikke mindst skifte jeres infrastruktur ud, hvis behovet for en ny cloud leverandør eller et mere lokalt datacenter opstår.

Mand med bærbar computer i hånden i en server-hal

Jeres fordele med KMD Data Context Manager

Grafik af tandhjul med flueben i midten

Smart City Infrastruktur

Enterprise service level, løbende udvikling og vedligeholdelse af sikkerhed. KMD Data Context Manager bliver konstant videreudviklet, så I får mulighed for at tilkøbe nye komponenter og services, der er relevante for jeres domæne.

Database deler data

Sammensæt al jeres data på tværs

Når I samler al jeres data både fra IoT enheder og andre systemer i de åbne smart datamodeller, kan I skabe nye sammenhænge i jeres løsninger ved at linke jeres data, men uden at jeres løsninger bliver bundet uløseligt sammen.

file text check

Europæiske standarder for IoT data

KMD Data Context Manager følger Open Agile Smart City principper for MIM arkitektur og NGSI-LD API standarden for IoT data. Derfor er I sikret, at data og komponenter er åbne, veldokumenterede og kompatible med alle andre komponenter.
Skræddersyet løsning

OS2IOT tænkt ind fra start

KMD Data Context Manager er integreret med OS2IoT, således at I som OS2 medlemmer meget nemt kan bygge videre på jeres eksisterende IoT infrastruktur.

VIL I HØRE MERE?

Vil I vide mere om, hvordan I kan udnytte mulighederne med KMD Data Context Manager, så udfyld kontaktformularen herunder. Vi er klar til en uforpligtende snak.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet