Kode på skærm

KMD & Machine Learning

Vi vurderer i KMD, at der er et stort potentiale i at tilføje Machine Learning til mange af vores produkter. Det gør det muligt at bruge fortidens data til at støtte fremtidige beslutninger.

Vore systemer har adgang til store mængder af data, og ved hjælp af Machine Learning kan vi anvende disse data til at støtte brugeren i sine opgaver, både som decideret beslutningsstøtte og som en avanceret søgefunktion til eksempelvis at finde lignende sager fra fortiden.

Hans Jayatissa, CTO i KMD

Grafik med tekst om Machine Learning

Machine Learning kan blandt andet hjælpe med:

  • At løse udfordringer der ikke følger faste regler, og derfor i dag ofte kræver manuel interaktion
  • At løse komplekse udfordringer hvor der ikke er nogen god og stabil løsning
  • At håndtere nye data; dvs nye data kan indgå i systemets problemløsning
  • At skabe indsigter i komplekse problemer og store mængder data

Vores indsigter og arbejde med Machine Learning

Vi er allerede langt i arbejdet med udviklingen og implementeringen af Machine Learning. Her kan du læse om tre projekter, der benytter sig af kunstig intelligens til at effektivisere deres arbejdsgange.

KMD's teknologiradar

Vi har bygget en teknologiradar for at give dig et overblik over, hvilke teknologier vi i KMD anser for at have mest potentiale. Teknologiradaren viser, hvilke teknologier vi arbejder med samt hvor implementeringsparate de er. Fælles for dem alle er, at det er de teknologier, vi tror på vil ændre organisationer, virksomheder og deres medarbejdere og samfundet vi understøtter.

KMD teknologiradar

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed i gang?

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed? Så kontakt os i dag til en uforpligtende snak.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet