Medarbejdere arbejder i åbent kontorlandskab

Med Dynamics NAV kan I styre forretningen fra A til Z. Men hvordan får I ERP-løsningen til at støtte netop jeres styringsbehov? Det er vores speciale i KMD Dynamics NAV.

Få det bedste fra to verdener

Microsoft's Dynamics NAV er den foretrukne ERP-løsning både i staten og blandt små og mellemstore virksomheder. Det bekræfter bredden i løsningen - og det understreger, hvor vigtigt det er at tilpasse den til netop jeres styringsbehov. Fra offentlig digitalisering til private konkurrencefordele.

I KMD har vi arbejdet med løsningen i over 20 år, og i dag har vi en bred portefølje af kunder fra begge verdener. Erfaringen inspirerer os til at se jeres forretning med friske øjne - og skabe den virksomhedsnære løsning, I for alvor har gavn af.

Vi er med jer hele vejen

I arbejdet med jeres Dynamics NAV-løsning kommer vi langt omkring i jeres forretning. Fra strategi til målsætninger, succeskriterier og fremtidsplaner. Fra bogholderi til ledelse, it og business intelligence.

Derfor sætter vi et hold, der kender alle aspekterne indefra. Vi har selv erfaringen fra alle de perspektiver, der er kritiske for en succesfuld NAV-løsning. Så vi taler også jeres sprog, når vi rådgiver om blandt andet:

  • Procesoptimering med jeres nuværende Dynamics NAV-løsning
  • Dataoprydning, import og eksport af data fra Dynamics NAV
  • Tilpasning af styringsramme og de systemmæssige konsekvenser herunder bl.a. månedsrapportering, årsafslutning mv.
  • Opgraderinger (enkel/nem opgradering eller ny-implementering af ældre versioner)
  • Performanceoptimering

Vi yder også support og undervisning af brugere på alle niveauer.

Målet er at give jer det fulde udbytte af jeres Dynamics NAV-løsning. Uanset om det er en smal og målrettet løsning eller et komplekst landskab med eksterne systemer og kompromisløse krav til stabil drift.

Hvad er jeres pejlemærker?

Vores erfaring er, at de bedste projekter hviler på både tillid og en grundig forståelse for jeres forretning. Derfor kan I forvente et tæt samarbejde, hvor vi deler jeres ambitioner for forretningen. Vi lytter til jeres målsætninger og prioriteringer - og forholder os opmærksomt jeres arbejdsopgaver og forretningskritiske processer.

Dynamics NAV rummer potentiale på alle niveauer i jeres forretning, og vores fokus er altid at skabe en mere effektiv it-understøttelse. Dette gør vi blandt andet gennem optimering og automatisering af jeres processer - så I får frigivet ressourcer til andre opgaver.

Gode grunde til at overveje KMD Dynamics NAV

  • I får fuldt udbytte af den Dynamics NAV-løsning, I har
  • I får et oplyst grundlag, før I udvikler på jeres nuværende løsning eller opgraderer til ny version
  • I får et dedikeret team, der guider jer gennem alle kritiske beslutninger og processer

Overvejer i at opgradere Dynamics NAV?

Opgradering til Microsoft Dynamics NAV fra KMD
Brochure

Få overblikket først

Inden I kaster jer ud i en opgradering til nyeste version af Dynamics NAV, kan vi give jer overblikket over hvad I får ud af opgraderingen – og hvad der skal til.

Hent og læs

Vil du vide mere?

Medarbejdere i KMD

Mette Habermann

Head of Department, Dynamics

hrn@kmd.dk

20

Så mange års erfaring har KMD med Dynamics NAV-løsningen, og i dag har vi en bred portefølje af kunder fra begge verdener.

Læs mere om KMD