Rækkehuse i Danmark

Evnen til at drive konkurrencedygtig forretning og samtidig være i stand til at yde exceptionel god kundeservice, definerer fremtidens forsyningsmarked. KMD Easy Energy er branchens skarpeste løsning til at levere denne kombination.

Nye spilleregler i forsyningsbranchen

Skulle nogen være i tvivl, har digitaliseringen også ramt forsyningsbranchen – og ændret spillereglerne på markedet markant.

På den ene side er konkurrencen skærpet. Alle leverer grundlæggende den samme ydelse og den stærkest spiller er den, der kan levere ydelsen hurtigst, smartest og for færrest omkostninger.

På den anden side stiger interessen fra jeres kunder. De vil gerne involveres og have en større indsigt i deres eget energiforbrug. Det stiller krav til den medarbejder, der skal servicere dem. Men det stiller især krav til den platform, der skal følge med tiden og blive ved med at levere innovativ kundeservice.

Leveret som Software-as-a-Service

KMD Easy Energy er udviklet til at give jer den dobbelte gevinst. I får nye muligheder for at strømline og digitalisere forretningen, så vejen fra aflæsning til kontanter bliver optimeret. Samtidig får I mulighed for at højne kvaliteten af jeres kundeservice og dermed styrke relationen til jeres vigtigste interessenter – jeres kunder.

Som den eneste løsning i markedet leveres KMD Easy Energy som Software-as-a-Service. Det er jeres garanti for, at løsningen altid er i luften, altid er sikret og altid er opdateret med den nyeste software. Men det er også jeres garanti for, at løsningen altid indeholder den funktionalitet, I har brug for.

Det giver jer et stærkt manøvrerum. I ved, at der er styr på den basale driftssikkerhed. Men I ved også, at I har en fremtidssikret platform til udvikling af morgendagens ydelser og produkter til forsyningsbranchen.

KMD Easy Energy standardmodul

Grundmodulet i KMD Easy Energy er Master Data-modulet, som indeholder alle relevante data om kunder og målere. Derudover har I mulighed for at skræddersy jeres løsning, gennem en række tilvalgsmoduler, til eksempelvis kundestyring, produktstyring og debitorstyring.

KMD Easy Energy

3 forretningsfordele ved KMD Easy Energy

  • Leveres som Software-as-a-Service (SaaS). Drift, licenser, sikkerhed og backup er integreret i løsningen og den opdateres løbende og automatisk.
  • Customer engagement-platform med masser af muligheder for at involvere kunderne i deres eget energiforbrug.
  • Modulopbygget funktionalitet, der hjælper jer med at strømline processer og sige farvel til manuelle arbejdsgange.

Vil du vide mere?

Jesper Ruus Pedersen

Jesper Ruus Pedersen

Business Line Manager

jru@kmd.dk

5.700.000

Så mange millioner danskere vil i løbet af deres liv komme i kontakt med KMDs systemer.

Læs mere om KMD