Havvindmøller

KMD Elements – Udviklet til fremtidens energimarked

KMD Elements er en cloud-løsning, der effektivt understøtter moderne validering og kompleks formelbaseret beregning på store mængder af tidsseriedata på energiproduktion eller -forbrug på det danske såvel som på det internationale energimarked.

International løsning

KMD Elements er udviklet til det internationale marked. Løsningen fungerer på tværs af grænser og understøtter flere sprog, tidszoner og valutaer.

Software-as-a-Service

Software-as-a-Service betyder, at I får alle fordelene ved at lease frem for at eje. Det giver en markant reduktion af omkostningerne forbundet med drift, vedligehold og opdateringer.

Effektiv håndtering af fremtidens energimarked

KMD Elements er designet som en samlet løsning til transparent kommunikation, validering af data og afregning baseret på avancerede formler og massive mængder tidsserier.

På fremtidens energimarked er der brug for teknologi, der kan håndtere enorme datamængder i nær realtid for at balancere energisystemerne, styre forbrugeradfærd og afregne med kunderne på nye måder. Det kan KMD Elements.

KMD Elements er baseret på Microsoft Azure teknologi og er designet til at håndtere den stigende kompleksitet på energimarkedet med decentraliseret energiproduktion, omskiftelig vedvarende energiproduktion og øget forbrug af el.

Den måde vi producerer, transporterer og udnytter energi på, er i rygende udvikling. Det er intet mindre end en energirevolution. En nødvendig revolution, hvis vi skal nå den danske ambition om 100% vedvarende energi per 2050. At nå det mål kræver innovative teknologiske investeringer, og med det følger et behov for optimering af stigende kompleksitet i energisystemerne. For at lykkedes er der brug for teknologi, der kan håndtere den stigende kompleksitet. Vores svar er KMD Elements.

Jesper Ruus Pedersen, Business Line Director for Energi & Forsyning, KMD

Illustration af processer i KMD Elements.

Illustration af processer i KMD Elements.

KMD Elements er en cloud-baseret software-løsning, opbygget af moduler, der muliggør og letter arbejdet med komplekse formelbaserede afregninger på tidsserier. Cloud-løsningen betyder, at man får alle fordelene ved at leje frem for at eje. For eksempel vil løsningen automatisk blive opdateret uden merbetaling.

KMD Elements servicerer alle aktører på energimarkedet i ind- og udland, der skal håndtere avancerede formelbaserede afregninger. KMD Elements kan håndtere energiafregning for:

  • Kraftværker
  • Vindmøller
  • Vandkraftværker (hydro)
  • Solenergi
  • Fjernvarme
  • Gas
  • Andre decentrale produktionsenheder med produktionstidsserier
Illustration af aktiver, der kan understøttes af KMD Elements.

Illustration af aktiver, der kan understøttes af KMD Elements.

En fleksibel løsning der er skabt til morgendagens energimarked i ind- og udland

KMD Elements
Brochure

KMD Elements

KMD Elements understøtter jeres forretning både i Danmark og i udlandet, uanset hvilke og hvor mange energityper I arbejder med. Læs mere om, hvordan KMD Elements kan optimere jeres forretning i vores fact sheet.

Hent og læs vores engelske brochure
KMD Elements brochure
Faktaark

KMD Elements

Næste generations IT-løsning, der er bygget til at håndtere stadig mere komplekse datastrømme og forenkle afviklingsprocessen for energi- og forsyningsmarkedet.

Hent og læs vores engelske faktaark

Vil du vide mere?

Niels Bjerring Bækholm

Niels Bækholm

Sales Manager, Energy & Utility Sales

Indsend

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev fra KMD Energi & Forsyning. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her