Digital elmåler til måling af forbrug

KMD EnergyKey

KMD EnergyKey er en komplet web- og mobilløsning til styring af energi- og ressourceforbrug.

Enkel integration

Løsningen er baseret på åbne standarder og kan derfor nemt integreres til tredjepartssystemer.

Cloud-løsning

Løsningen leveres som en cloud-løsning, hvilket betyder, at I ikke skal bekymre jer om drift, vedligeholdelse, opdateringer eller sikkerhed.

Godt selvbetjeningsunivers

Løsningen indbyder til bedre og tættere kundedialog gennem selvbetjeningsportal, mobile apps og integration til sociale medier.

Industriløsninger der leverer data

Understøtter fremtidens behov

Energisektoren er underlagt hyppigt ændrede love, regler og rammebetingelser. KMD EnergyKey er en fleksibel løsning udviklet til både web og mobil og kan anvendes selvstændigt eller som grundmodul sammen med en række tilvalgsmoduler. EnergyKey kan bl.a. håndtere dataopsamling, fjern- og manuel aflæsning af målere, dataanalyse, forbrugsvisualisering og rapportering. Løsningen validerer og kvalitetssikrer hjemtagne forbrugsdata gennem bl.a. alarmjobs og karantænefunktionalitet.

Optimér egne processer

Med digitaliseringen og overgangen fra manuelle til automatiserede processer er det blevet nemmere at øge effektiviteten, arbejde smartere sammen og minimere antallet af fejl. KMD EnergyKey optimerer jeres egne arbejdsgange forbundet med håndtering af måle- og miljødata. I kan anvende EnergyKey til eksempelvis energistyring, benchmarking, dokumentation, generering af grønne regnskaber samt analyse af jeres energiforbrug helt ned på udvalgte produktionsprocesser.

Indsamling af data
Data til grafer og disagrammer

Øg indsigten med rapportering

KMD EnergyKey indeholder forskellig rapporteringsfunktionalitet. Eksempelvis til produktion af rapporter med tidsinddelinger, sumrapporter, sammenligningsrapporter (benchmarking), energisignatur, målerrapporter, kortlægningslagkager og effektivitetsrapporter. Derudover indeholder KMD EnergyKey også et værktøj, der giver jer mulighed for at definere jeres egne rapporttyper og foretage yderligere analyser af jeres data.

Hold hus med energien fra produktion til forbruger

KMD EnergyKey brochure
Brochure

Nøglen til god energiøkonomi – og glade brugere

Energisektoren er underlagt hyppigt ændrede love, regler og rammebetingelser, og de berører alle. Alle skal bidrage til at udnytte energien effektivt, lige fra forsyningsleddet og de professionelle aktører i markedet til hver enkelt af os som energiforbrugere. Med KMD EnergyKey får alle parter en enkel indgang til den viden, de har brug for. Præsenteret, så den er til at forstå – og handle efter.

Hent og læs

Vil du vide mere?

Thomas Kolze1

Thomas Kolze

Sales Specialist, Energy Management

Send besked

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev fra KMD Energi & Forsyning. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her