Facade på lejligheder

KMD Workzone Eim

KMD Workzone EIM er Enterprise Information Management: den digitale platform til jeres virksomhed, der understøtter jeres daglige arbejde. Sikker, konfigurerbar og til stede, hvor I arbejder.

Til stede hvor I arbejder

I behøver ikke vænne jer til ny grænseflade, for KMD WorkZone EIM er bygget ind i både Office-pakken og stifinder. I kan også tage den på farten på både mobil og tablet.

Nemt at tilpasse

Løsningen er nem at tilpasse til både virksomhedens og den enkelte medarbejders behov. Den enkelte medarbejder får mulighed for at tilpasse sit skrivebord med visninger og widgets, der gør det nemt at tilgå relevante informationer.

Sikkerhed

I slipper for bekymringer. Løsningen lever op til både nationale og internationale krav og jeres egne retningslinjer for beskyttelse af følsomme oplysninger, brugeradgange, risiko med videre.

Få en skræddersyet it-løsning

Produce content

Jeres virksomhed er afhængig af jeres medarbejderes viden og produktivitet. KMD WorkZone EIM gør det nemt at understøtte det daglige arbejde i alle områder: indkøb, contract management, ledelsessekretariatet, direktionen, HR, jura, salg, support etc. Hvad enten medarbejderne foretrækker Outlook, Word eller resten af Office-pakken, stifinderen eller KMD WorkZone skrivebordet, ender arbejdet samme sted i WorkZone. Her kan alle tilgå dokumenterne, projekterne, beslutningerne og alt det andet materiale, der er vigtigt for jer og jeres interessenter.

Co-operate

Hurtig og effektiv videndeling, sparring, samarbejde og godkendelser er essentielt for høj kvalitet i opgaveløsningen. KMD Workzone EIM gør det nemt at udføre systematisk reviews, høringer og godkendelser hos kolleger og chefer i de prækonfigurerede workflows. Parallelle og sekventielle processer er med som standard – og med konfiguratoren laver I nemt nye flows, der understøtter jeres specifikke processer. Det er nemt at berige opgaverne med data fra kunder og samarbejdspartnere via digital datafangst og SmartPost, så I opnår 100% digital kommunikation internt og eksternt.
Spar tid og penge
It der overholder lovkrav

Comply

KMD Workzone understøtter EU’s GDPR og har Danmarks bedste it-sikkerhed for EIM. Med blot tre klik er I compliant med både interne retningslinjer og lovgivning. Jeres Compliance Officer og risikomanager får her et effektivt redskab til at sikre gode vaner i organisaionen. Reglerne for ”obligatorisk gem” og ”arkivér” sikrer, at alle dokumenter, juridiske eller finansielle sager, projektidéer mv. ligger sikkert dokumenteret. Med integrationen til Power BI sættes et stategisk dashboard nemt op, der giver fuldt overblik over KPI’er.

Altid en stærk samarbejdspartner

KMD WorkZone platformen kan skræddersys til at understøtte jeres specifikke behov. I implementeringen har I mulighed for at trække på vores stærke og erfarne team, der guider jer gennem implementeringen og yder support, eller I kan vælge at benytte jer af en af vores certificerede partnere, der kan rådgive og servicere jer på jeres digitaliseringsrejse.

Brugervenlighed i løsninger og systemer

FAQ

Både SaaS og on premise – vælg hvad der passer jer bedst. Vi kan også tilbyde hosting.

Ja, vi har stor erfaring med datamigrering, og vi kan rådgive om, hvorvidt al data skal med over, om vi skal stå for al migrering, eller jeres medarbejdere også skal på banen.

Ja, kontakt Louise Eff: Lue@kmd.dk.

Ja, KMD WorkZone kan understøtte privacy-by-design and by default, samt kassation med den rette opsætning. Vi har stor erfaring fra kunder, der ligner jer, og vi kan rådgive jer til en compliant løsning.

Vores kunder omfatter organisationer i Stat, den finansielle sektor, forsyning, Regioner og universiteter – som alle er større vidensorganisationer med højt kvalificeret arbejdskraft, komplekse arbejdsgange og høje krav til compliance og risikostyring.

Ja vi, i KMD WorkZone, kender platformen i dybden og stiller med et stærkt og erfarent team, der kan hjælpe jer med implementeringen.

Hent brochuren og få det komplette overblik

KMD WorkZone ECM brochure
Brochure

Gør arbejdet enkelt og sikkert

KMD WorkZone EIM er den digitale platform, der understøtter jeres arbejdsgange og jeres krav til sikkerhed og fleksibilitet. Hent brochuren og find ud af, hvordan KMD WorkZone EIM giver jer gode arbejdsgange og en høj kvalitet i opgaveløsningen.

Hent og læs

Opnå mere med KMD WorkZone

Med KMD WorkZone har du flere muligheder for at skabe indsigt, nå mål og skabe værdi - både på kontoret og på farten. Læs mere i vores faktaark herunder.

KMD WorkZone tilbyder stærke værktøjer til effektivt samarbejde

KMD WorkZone tilbyder stærke værktøjer til effektivt samarbejde

Hvordan finder I balancen mellem samarbejde, godkendelser, videndeling og høj produktivitet? KMD WorkZone tilbyder to stærke værktøjer inden for BPM (Business Process Management), der assisterer dig i at løse opgaver smartere og uden unødig ventetid på andres leverancer – samtidig med at du sikrer compliance og høj kvalitet.

Med Meeting & Mobile er KMD WorkZone lige dér, hvor du er

Med Meeting & Mobile er KMD WorkZone lige dér, hvor du er

Det skal ikke være redskaberne, der sætter begrænsninger for brugerne. Med KMD WorkZones to moduler: Meeting & Mobile får I mulighed for at tage KMD WorkZones kernefunktionalitet med jer i S-toget, i mødet, på cafe etc. Det traditionelle fysiske møde, nutidens fleksibilitet og jeres dybe faglighed bliver forenet og skaber mulighed for produktivitets- og effektivitetsgevinster.

Business Intelligence direkte oven på KMD WorkZone

Business Intelligence direkte oven på KMD WorkZone

Med KMD WorkZones nye Business Intelligence (BI) standardrapporter får I let overblik over status på sager, kvaliteten og processer samt 3-6 måneders prognoser. Rapporterne på realtidsdata gør jer i stand til hurtigt at træffe de rette beslutninger, der understøtter jeres strategiske og operationelle mål.

KMD WorkZone Smartpost brochure

Er I interesserede i at få digitaliseret jeres post?

Med KMD WorkZone Smartpost kan al digital post håndteres i den løsning, som jeres brugere er vant til at bruge. Uanset, hvordan posten skal sendes og uanset format, kan medarbejderne afsende forsendelsen direkte fra KMD Workzone eller fra MS Office-pakken gennem KMD WorkZone for Office.

Nyt whitepaper

Få indblik i, hvordan man med udgangspunkt i præcis modellering af forretningsobjekter kan udnytte KMD WorkZones mange kapabiliteter til at udtrykke din forretnings kernefaglighed.

Hent whitepaper her

Vil du vide mere?

Mand trykker på smartphone

Jacob Clausen

Sales Director

Indsend

65%

Så mange af de statslige ansatte anvender i KMD WorkZone i deres daglige arbejde.