Finanskvarter

KMD Nettoløn

KMD Nettoløn gør det muligt at køre både netto- og bruttoløn i én arbejdsgang i samme løsning. KMD Nettoløn er udviklet specielt til det danske marked, og lever op til lovkravene i Danmark.

Høj fleksibilitet

Løsningen understøtter best practice og håndterer dansk lovgivning, overenskomst- og virksomhedsspecifikke beregninger i slutlønnen.

Sikkerhed og sammenhæng

Løsningen er sikkerhedsgodkendt, lever op til både dansk og europæisk lovgivning, sikrer datakvalitet samt et minimum af indtastninger via integrerede masterdata.

SAP-samarbejde

Løsningen er udvalgt som SAP’s foretrukne lønløsning i Danmark, hvilket giver jer fordelen af at arbejde i gennemtestet og fremtidssikret teknologi.

UX på nettet

Bred understøttelse

KMD Nettoløn matcher alle behov i din virksomhed og indeholder funktionalitet til eksempelvis ferieordninger, SKAT, km-afregning, diæter, firmabil, Fritvalgs Lønkonto, pension, barselsfonde, fleksible løngoder og firmaspecifikke beregninger i lønnen. Løsningen kan skræddersyes til lige netop jer og hjælpe med at effektivisere og udvikle hele lønområdet – fra processer til it.

Stabil og gennemtestet

Der bliver udarbejdet mere end 10 mio. lønsedler hvert år i KMD Nettoløn fordelt på både private og offentlige virksomheder. Løsningen har været på markedet siden 2002 og fungerer i dag som motor i både KMD Opus og KMD Payroll Cloud. KMD Nettoløn lever op til de til enhver tid gældende sikkerheds- og lovkrav i Danmark.

It der overholder lovkrav
Automatisering af manuelle opgaver

Stor løn- og HR-ekspertise

Vores erfaring på lønområdet giver jer ikke alene fordelen ved at arbejde i velafprøvede it-løsninger. Den giver jer også direkte adgang til en højt specialiseret forretnings- og udviklingsekspertise. I tæt samarbejde med jer og andre virksomheder optimerer vi løbende alle områder af lønadministrationen, bl.a. ved at styrke udvekslingen af oplysninger med interne såvel som eksterne systemer såsom økonomi- og vagtplan/tidsregistreringssystemer.

Fuld integration sparer tid og fejl

KMD Nettoløn brochure
Brochure

Større køreglæde på lønkontoret

Mange virksomheder efterspørger muligheden for selv at håndtere og styre lønprocessen, som det er muligt med KMD Nettoløn. Her kan du køre hele lønberegningen i én arbejdsgang – og i samme program.

Hent og læs

Vil du vide mere?

Leif Ilsøe

Leif Ilsø

Area Director – Payroll, HR & Time

Send besked

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD's løn- og HR-område direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her