Grønne KMD ballonner

Endelig sammenhængende løn- og hr-processer

KMD Payroll Cloud er det foretrukne danske SAP-lønsystem til skyen. Løsningen sikrer, at du endelig kan opleve styrken ved sammenhængende løn- og HR-processer, og den gør SuccessFactors mere relevant end nogensinde før.

Skandinavisk løn

KMD Payroll Cloud samler dansk, norsk og svensk løn i én samlet løsning. Det giver ensartede processer på tværs og bedre kontrol.

Nyt kontrolcenter

Du kan løbende bevare overblikket, og kan bl.a. opstille valideringer, der automatisk opdager fejl gennem hele lønperioden.

Automatisk refusion

Automatiseringen giver færre manuelle processer og er integreret med NemRefusion, som sikrer, at I får alle midlerne hjem.

Automatisering af manuelle opgaver

Stærk kobling reducerer dobbeltarbejde

Vores ambition har været at reducere dobbeltarbejde i HR afdelingen ved at skabe en sammenhængende løn- og HR-løsning. Kombinationen mellem KMD Payroll Cloud og SAP SuccessFactors giver for første gang mulighed for at køre alle løn- og HR-processer i ét system med alt hvad det giver jer af automatiserede funktionelle fordele, med et brugerinterface der også er tilpasset mobile devices. KMD Payroll Cloud integrerer med SAP SuccessFactors, SAP HCM og Workday. Det åbne API giver mulighed for smidig integration til andre systemer.

Fuld funktionalitet og nyt kontrolcenter

Løsningen indeholder alt, hvad du forventer af et moderne lønsystem. Derudover rummer den et nyt kontrolcenter, der gør dig i stand til løbende at bevare overblikket, selv når lønnen volder problemer. Brugerne kan bl.a. opstille valideringer, der automatisk kan opdage fejl gennem hele lønperioden. Det giver mindre tilbageløb ved fejlfinding, og betyder, at arbejdsbyrden kan spredes ud over hele måneden, hvor lønkørslen traditionelt skaber stress, når vi nærmer os den 21.

Indsamling af data fra flere systemer
Cloud-løsninger

Velafprøvet lønkerne minimerer risikoen

KMD Payroll Cloud udnytter den velafprøvede og sikre rygrad fra KMD Nettoløn, der allerede leverer løn til 1,2 millioner medarbejdere i det offentlige Danmark og en stor del af det private. Blot foregår det ikke længere on-premise, men oppe i skyen. Det betyder, at I får løbende udvikling af ny funktionalitet, automatiske opdateringer, større skalérbarhed, justering i forhold til dansk lovgivning, bedre it-sikkerhed – og ingen teknisk drift. Kort sagt: En stærkere løsning med et lavere Total Cost of Ownership. KMD kan stå for hele implementeringen på tre-fem måneder, og I kan nøjes med ét telefonnummer: Vores.

KMD Payroll-cloud er SAP qualified

KMD tilbyder pakken KMD EC og Cloud Payroll som er SAP SuccessFactors Employee Central og KMD Payroll Cloud i én samlet løsning. Pakken leveres som en prækonfigureret løsning baseret på overenskomsten fra DI (Dansk Industri). Få det bedste fundament for solide HR processer med KMD Payroll Cloud (SAP certificeret lønløsning), og markedets stærkeste HR løsning SAP SuccessFactors. Pakken er SAP qualified.

Læs mere om pakken ’KMD EC + Payroll Cloud’ her
Grønne KMD ballonner

Succesfuld første lønkørsel med KMD Payroll Cloud

KMD har implementeret første kunde på den nye lønløsning, KMD Payroll Cloud. Den endelige idriftsættelse og den første lønkørsel er netop gennemført med stor succes, melder virksomheden.

Læs hele kundecasen

Ørsted strømliner, effektiviserer og dokumenterer

Ørsted har implementeret KMD Refusion for at systemunderstøtte medarbejdernes ansøgnings- og opfølgningsprocesser, så man kan dokumentere overfor ledelsen, at det strukturerede arbejde med refusionsmidler kan ses på bundlinjen.

Læs hele kundecasen
Vindmøller
Grundfos hovedkvarter

Grundfos vælger KMD Payroll Cloud som lønløsning

Da Grundfos oplistede rækken af krav til deres fremtidige lønløsning, endte valget med at falde på KMD Payroll Cloud. Efter mange år med driftsansvar og vedligeholdelsesopgaver ser de frem til at overlade maskinrummet til KMD, så de selv kan kaste sig over globale udviklings- og integrationsopgaver.

Læs hele kundecasen

Services i KMD Payroll Cloud

KMD Payroll Cloud er en moderne løsning der indeholder lønberegner, integrationer, refusionsløsning og Payroll Control Center. Med stærk integration til både SAP HCM og SAP SuccessFactors.

Læs mere om KMD Payroll Cloud
Mand og kvinde kigger på grafer på computer
flyvinge

Velkommen til Flügger

Flügger implementerer KMD Payroll Cloud for Danmark, Norge og Sverige til SAP SuccessFactors EC.

Læs mere om Flügger

Hent brochure

KMD Payroll Cloud - danmarks eneste cloud-baserede løn- og refusionsløsning leveret som Software-as-a-Service
Brochure

Fremtidens lønsystem

Læs mere om, hvilke fordele du får med danmarks eneste cloud-baserede løn- og refusionsløsning. KMD Payroll Cloud giver dig et fremtidssikkert lønsystem leveret som Software-as-a-Service.

Hent og læs

Hent brochure

KMD Payroll Cloud for Scandinavia
Faktaark

Skandinavisk løn med KMD Payroll Cloud

Læs mere om skandinavisk løn med KMD Payroll Cloud

Hent og læs

Vil du vide mere?

Leif Ilsøe

Leif Ilsø

Area Director – Payroll, HR & Time

Send besked

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD's løn- og HR-område direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her