Grønne KMD ballonner

Endelig sammenhængende løn- og hr-processer

KMD Payroll Cloud er det eneste danske SAP-lønsystem til skyen. Løsningen sikrer, at du endelig kan opleve styrken ved sammenhængende løn- og HR-processer, og den gør SuccessFactors mere relevant end nogensinde før.

Skandinavisk løn

KMD Payroll Cloud samler dansk, norsk og svensk løn i én samlet løsning. Det giver ensartede processer på tværs og bedre kontrol.

Nyt kontrolcenter

Du kan løbende bevare overblikket, og kan bl.a. opstille valideringer, der automatisk opdager fejl gennem hele lønperioden.

Automatisk refusion

Automatiseringen giver færre manuelle processer og er integreret med NemRefusion, som sikrer, at I får alle midlerne hjem.

Automatisering af manuelle opgaver

Stærk kobling reducerer dobbeltarbejde

Vores ambition har været at reducere dobbeltarbejde i HR afdelingen ved at skabe en sammenhængende løn- og HR-løsning. Kombinationen mellem KMD Payroll Cloud og SAP SuccessFactors giver for første gang mulighed for at køre alle løn- og HR-processer i ét system med alt hvad det giver jer af automatiserede funktionelle fordele, med et brugerinterface der også er tilpasset mobile devices. KMD Payroll Cloud integrerer med SAP SuccessFactors, SAP HCM og Workday. Det åbne API giver mulighed for smidig integration til andre systemer.

Fuld funktionalitet og nyt kontrolcenter

Løsningen indeholder alt, hvad du forventer af et moderne lønsystem. Derudover rummer den et nyt kontrolcenter, der gør dig i stand til løbende at bevare overblikket, selv når lønnen volder problemer. Brugerne kan bl.a. opstille valideringer, der automatisk kan opdage fejl gennem hele lønperioden. Det giver mindre tilbageløb ved fejlfinding, og betyder, at arbejdsbyrden kan spredes ud over hele måneden, hvor lønkørslen traditionelt skaber stress, når vi nærmer os den 21.

Indsamling af data fra flere systemer
Cloud-løsninger

Velafprøvet lønkerne minimerer risikoen

KMD Payroll Cloud udnytter den velafprøvede og sikre rygrad fra KMD Nettoløn, der allerede leverer løn til 1,2 millioner medarbejdere i det offentlige Danmark og en stor del af det private. Blot foregår det ikke længere on-premise, men oppe i skyen. Det betyder, at I får løbende udvikling af ny funktionalitet, automatiske opdateringer, større skalérbarhed, justering i forhold til dansk lovgivning, bedre it-sikkerhed – og ingen teknisk drift. Kort sagt: En stærkere løsning med et lavere Total Cost of Ownership. KMD kan stå for hele implementeringen på tre-fem måneder, og I kan nøjes med ét telefonnummer: Vores.

KMD Payroll-cloud er SAP qualified

KMD tilbyder pakken KMD EC og Cloud Payroll som er SAP SuccessFactors Employee Central og KMD Payroll Cloud i én samlet løsning. Pakken leveres som en prækonfigureret løsning baseret på overenskomsten fra DI (Dansk Industri). Få det bedste fundament for solide HR processer med KMD Payroll Cloud (SAP certificeret lønløsning), og markedets stærkeste HR løsning SAP SuccessFactors. Pakken er SAP qualified.

Læs mere om pakken ’KMD EC + Payroll Cloud’ her

Hent brochure

KMD Payroll Cloud - danmarks eneste cloud-baserede løn- og refusionsløsning leveret som Software-as-a-Service
Brochure

Fremtidens lønsystem

Læs mere om, hvilke fordele du får med danmarks eneste cloud-baserede løn- og refusionsløsning. KMD Payroll Cloud giver dig et fremtidssikkert lønsystem leveret som Software-as-a-Service.

Hent og læs

Vil du vide mere?

Leif Ilsøe

Leif Ilsø

Area Director – Payroll, HR & Time

Send besked

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD's løn- og HR-område direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her