Dioder lyser på servere

Digitaliseringen tilbyder konstant nye muligheder for at arbejde smartere og hurtigere. Men al digital udvikling bør starte og slutte med den rigtige it-sikkerhed. For hvis ikke der er styr på sikkerheden, er det meget simpelt. Så går forretningen i stå.

Cyberkriminalitet er en stor og reel trussel

Cyberkriminalitet udgør i dag én af de største trusler mod danske private og offentlige virksomheder. De kriminelle bliver mere og mere professionelle, og deres angreb bliver mere og mere målrettede.

Men truslerne kommer ikke kun udefra. Selv velmenende medarbejdere kan ved en lille fejl igangsætte en kædereaktion af skadelige begivenheder. Ransomware, Advanced Persistent Threats (APT) og Social Engineering er alle angrebsformer, virksomheder og offentlige arbejdspladser desværre har lært at kende – og mærket konsekvensen af.

Helhedsorienteret tilgang til it-sikkerhed

De fleste organisationer har kritiske forretningsprocesser understøttet af it. Men i praksis kan det være svært at finde den rette balance mellem sikkerhedsværn, risikovurdering og økonomi.

Dertil kommer, at EU Persondataforordningen skærper kravene til jeres håndtering af persondata. Lever I ikke op til kravene, venter der store bødestraffe og et alvorligt imagetab i markedet.

En så kompleks opgave har gjort det vigtigere end nogensinde før at have en helhedsorienteret tilgang it-sikkerhed. Med et 360-graders perspektiv på jeres virksomhed, sikrer I, at I er compliant, og at I prioriterer de rigtige opgaver.

Skab et sikkerhedskoncept

Igennem de sidste 40 år har KMD været med til at sikre det digitale Danmark. Vi har erfaringen med at håndtere kritiske og følsomme data. Og vi har alle forudsætninger for at beskytte jeres it-arkitektur bedre end de fleste.

Vi kan ikke garantere 100 pct. sikkerhed. Det er der ingen der kan. Men vi kan garantere, at vi tager 100 pct. ansvar for jeres sikkerhed. Sammen med jer udarbejder vi et balanceret sikkerhedskoncept og hjælper jer med at komme hele vejen rundt om jeres it-sikkerhed – fra de tekniske detaljer til en stærk sikkerhedskultur.

Skal vi hjælpe jer med at få styr på sikkerheden?


Oversigt over KMD Sikkerhed


Det får du med KMD Sikkerhed

  • KMD har mere end 100 sikkerhedseksperter, som sidder klar til at hjælpe jer
  • I vores Security Analytics Center (SAC) døgnovervåger vi året rundt enhver form for angreb rettet mod jeres netværk. SAC’ens specialister griber proaktivt ind og analyserer akutte hændelser, så jeres systemer og applikationer altid er i luften
  • Med vores egen infrastruktur og markedets førende sikkerhedsspecialister kan vi levere sikkerhed as-a-service
  • Best-in-class indblik. Vi har ressourcerne til at holde jer et skridt foran kommende trusler og nye regler, love og forordninger

Tænk it-sikkerhed hele vejen rundt

Vi kan hjælpe jer med et helhedsorienteret sikkerhedskoncept, der kommer hele vejen rundt om jeres it-sikkerhed og skaber en stærkere sikkerhedskultur.

Mand smiler ved computer

KMD’s sikkerhedscenter

Mens de digitale trusler bliver stadig mere aggressive, har KMD udviklet et højt avanceret sikkerhedscenter, der bringer it-sikkerheden et skridt foran. KMD Security Analytics Center (SAC) minimerer både risikoen for angreb og den skade, et angreb kan anrette.

Mand holder tablet

Nem og stringent brugeradministration

Brugeradministrationen er under pres. Der bliver flere regler at leve op til, flere systemer at håndtere og flere brugere ude i organisationen. Det kræver stringent styring i et system, der er til at forstå. Og det får I med KMD Security IDM.

laptop med kode

Gør it-sikkerhed til en del af kulturen

Langt størstedelen af de registrerede sikkerhedsbrud skyldes menneskelige fejl. Med KMD Security Awareness bliver jeres medarbejdere uddannet til at håndtere de daglige trusler og risici.

Computere med kode på skærmen

Phishing

Du kan reducere din sårbarhed over for phishing, ved at uddanne dine medarbejderne og opbygge en stærk it-sikkerhedskultur. Hos KMD har vi lavet et værktøj, så du kan teste hvor sårbar din virksomhed er.

EU flag

EU Persondataforordningen

Den nye EU Persondataforordning er ét af de væsentligste sikkerhedsinitiativer i mange år, og får stor betydning for både det private og offentlige Danmark.

få eksperternes syn på den danske it-sikkerhed

KMD Analyse - Informationssikkerhed i store danske virksomheder
KMD Analyse

Informationssikkerhed i store danske virksomheder

Som led i undersøgelsen er it-sikkerhedsansvarlige i de største danske virksomheder blevet bedt om at vurdere, om ledelsen i tilstrækkelig grad prioriterer tiltag, der skal styrke informationssikkerheden.

Hent og læs
KMD Analyse - Informationssikkerhed i det offentlige
KMD Analyse

Informationssikkerhed i det offentlige

I denne rapport tager KMD Analyse temperaturen på informationssikkerheden i det det offentlige set fra medarbejdernes perspektiv. Hvilke typer af angreb oplever de ansatte? Hvilke foranstaltninger, bliver der taget på deres arbejdspladser? Lykkedes det angriberne at komme indenfor? Bliver der gjort nok for at forhindre angreb?

Hent og læs

Vil du vide mere?

Benjamin Nordentoft Vejgaard, Head of Department - Security

Benjamin Nordentoft Vejgaard

Head of Department, Security

bne@kmd.dk

20.000.000

Så mange logninger scanner KMD dagligt for sikkerhedsbrud.

Læs mere om KMD