Computere med kode på skærmen

En ny analyse fra KMD indikerer, at næsten alle større danske virksomheder løbende er udsat for phishing-angreb. Det er en kæmpe udfordring for både virksomhed og medarbejdere.

En af de metoder, som cyberkriminelle ofte anvender til spredning af malware og til at omgå virksomheders traditionelle sikkerhedssystemer, er phishing og spear phishing. Det vil sige phishing målrettet en specifik virksomhed, specifikke afdelinger eller personer i en virksomhed. Det gør de, fordi det virker.

Du kan reducere din sårbarhed over for phishing, ved at uddanne dine medarbejderne og opbygge en stærk it-sikkerhedskultur. Det kræver fokus og ressourcer, som kan være svære at få, hvis du ikke ved, hvor stor en trussel du står overfor.

Hos KMD har vi lavet et værktøj, så du kan teste hvor sårbar din virksomhed er.

Test om dine medarbejdere falder for phishing

Vi har lavet en løsning, som kan hjælpe dig teste hvordan dine medarbejdere reagerer på phishing-emails – på en sikker måde.

Løsningen giver din virksomhed adgang til nemt at konstruere sikre phishing-emails og sikre landingpages i jeres eget miljø. Du kan måle, hvor mange medarbejdere, der klikker på links i emailen, og hvor mange, der afgiver data på landingpagen. Det er relevant viden, når din virksomhed skal vurdere interne risici, og få input til, hvor I skal sætte ind med intern uddannelse.

Løsningen installeres nemt hos jer, så I ved, hvor data befinder sig.

20.000.000

Så mange logninger scanner KMD dagligt for sikkerhedsbrud.

Læs mere om KMD