Grønne KMD ballonner

KMD Opus Payroll Cloud er det eneste danske SAP-lønsystem til skyen. Løsningen sikrer, at du endelig kan opleve styrken ved sammenhængende løn- og HR-processer, og den gør SuccessFactors mere relevant end nogensinde før. Arbejd på tværs af områder som search, rekruttering, onboarding, talent management og løn – i én og samme brugergrænseflade.

Mange der beskæftiger sig med løn og HR i større danske virksomheder drømmer om et system, der retter sig ind efter deres hverdag. I stedet for omvendt. Manglende fleksibilitet gør det imidlertid svært at optimere og ensrette organisatoriske processer, monitorere medarbejderperformance og styrke talent management. I praksis rekrutterer de fleste i ét system, onboarder medarbejdere i et andet, håndterer løn i et tredje og talentudvikler i et fjerde. Det giver dobbeltarbejde og dårlig datakvalitet. Og en hverdag, hvor tiden går med opgaver, der ikke tilfører reel værdi.

I et it-perspektiv gør det samme problem sig gældende. Landskabet er fuld af forskellige systemer til forskellige HR-processer, og ofte snakker systemerne ikke godt nok sammen.

Stærk kobling fremtidssikrer jeres løn- og HR-processer

Vores ambition har været at skabe en sammenhængende løn- og HR-løsning ved at kombinere KMD Opus Payroll Cloud og SAP SuccessFactors. Kombinationen giver for første gang mulighed for at køre alle løn- og HR-processer i ét system med alt hvad det giver jer af automatiserede funktionelle fordele. Og I får alle fordelene ved en cloud-baseret løsning.

Fuld funktionalitet, et helt nyt kontrolcenter og automatisk refusion

Løsningen indeholder alt, hvad du forventer af et moderne lønsystem. Derudover rummer den et nyt kontrolcenter, der vil gøre dig i stand til løbende at bevare overblikket, selv når lønnen volder problemer. Brugerne kan bl.a. opstille valideringer, der automatisk kan opdage fejl gennem hele lønperioden. Det giver mindre tilbageløb ved fejlfinding, og betyder, at arbejdsbyrden kan spredes ud over hele måneden, hvor lønkørslen traditionelt skaber stress, når vi nærmer os den 21.

Desuden automatiserer KMD Opus Payroll Cloud de refusionsprocesser, som i dag er manuelle og dermed sårbare over for menneskelige fejl. Løsningen er integreret med NemRefusion og sikrer, at I får kørt refusionsprocessen rettidigt og får alle midlerne hjem.

Med KMD Opus Payroll Cloud kan I:

  • Udnytte SAP SuccessFactors’ Employee Central og dermed samle alle løn- og HR-processer i ét og samme system. I forbindelse med andre HR-systemer giver KMD Opus Payroll Cloud med sit åbne API bedre mulighed for smidig integration end nogensinde før.
  • Gøre jeres løn- og HR-løsning tilgængelig for brugere hvor som helst og når som helst fra alle mobile devices - i en moderne brugergrænseflade, der gør det til en ny oplevelse at arbejde med løn.
  • Opstille valideringer og opmærksomhedspunkter, så I løbende i hele lønperioden opdager fejl og dermed fordeler arbejdsbyrden over hele lønperioden.
  • Udnytte alle fordelene ved en cloudbaseret løsning, herunder i forhold til drift og løbende udvikling af ny funktionalitet, opdateringer samt automatisk justering i forhold til dansk lovgivning.
  • Bevare integrationen til jeres eksisterende SAP-landskab, og med standardiserede SAP-moduler og integrationer opnå stordriftsfordele og fortsat udvikling af løsningen.

Velafprøvet lønkerne minimerer risikoen

KMD har igennem de sidste mange år været førende leverandør af løn- og HR-systemer til det offentlige Danmark og til store dele af det private. Vores systemer leverer allerede lønservices til mere end 1,2 millioner medarbejdere, og vi har mod på mere.

KMD Opus Payroll Cloud udnytter den velafprøvede og sikre rygrad fra KMD Nettoløn. Blot foregår det ikke længere on-premise, men oppe i skyen. Ved at skifte fra en on-premise løsning til KMD Opus Payroll Cloud får I automatiske opdateringer, større skalérbarhed, bedre it-sikkerhed – og ingen teknisk drift. Kort sagt: En stærkere løsning med et lavere Total Cost of Ownership. KMD kan stå for hele implementeringen på tre måneder, og I kan nøjes med ét telefonnummer: Vores.

KMD har 18 års erfaring med SAP og siden 2004 været SAP-partner. Vi er både S/4HANA hosting-, service- og konsulentpartner med SAP. Vi har udviklet KMD Opus Payroll Cloud i tæt samarbejde med SAP.

Vil du vide mere?

Leif Ilsøe

Leif Ilsø

Vice President, Sales – Payroll, HR & Time

li@kmd.dk