Mød en medarbejder i KMD Føniks teamet

Mød Rasmus Forum Rasmussen, KMD Føniks

Mit navn er Rasmus, og jeg er Lead Product Owner i KMD Forbund og A-kasse. Jeg startede i KMD i 2016, og har beskæftiget mig indenfor forskellige roller såsom Forretningsspecialist, Product Owner og Product Manager for KMDs forbund og a-kasseløsninger. Mit kendskab til a-kasseverdenen startede dog længe før jeg startede i KMD. Jeg startede min unge karriere i Din Sundhedsfaglige A-kasse som studentermedarbejder, som jeg var ansat i, i fem år. Det var dét, der vakte en interesse i mig i forhold til a-kasseverdenen, som jeg synes er et spændende felt at beskæftige sig med.

I forhold til min uddannelsesmæssige baggrund er jeg landet det helt rigtige sted, da jeg har en bachelor i Politik og Administration fra Roskilde Universitet. Som Lead Product Owner har jeg et stort politisk ansvar i forhold til at kende til lovgivningen på a-kasseområdet. Det kan til tider være et tungt emne at dykke ned i, men det er altafgørende for KMD Føniks, at der er kendskab til, hvad vi bliver ramt af, og hvilken ny funktionalitet der skal bygges eller forbedres i systemet. 

Det jeg til daglig arbejder med, er overordnet at sikre en fælles retning i udviklingen af vores it-system på tværs i KMD Føniks’ udviklingsteams. Jeg har dagligt dialoger med kunder om deres udfordringer i hverdagen, samt hvilke ønsker de har til systemet, og i fællesskab bliver vi enige om, hvilken vej vi går. Derefter udarbejder jeg et forslag til roadmappet og prioriterer rækkefølgen på kundernes ønsker.

På baggrund af mine forskellige roller i forretningen har jeg tilegnet mig en stor viden og ikke mindst realistisk syn på, hvad der kan lade sig gøre, men også hvor de største behov skabes både kortsigtet og langsigtet. Det er en konstant balancegang at finde frem til en løsning, der opfylder kundernes forskellige behov. Kundesparringen er enormt vigtigt i mit arbejde, og jeg vægter store som små opgaver højt, så kunderne hele tiden får ny værdi i systemet.