Momentum-webinarer – En fleksibel måde at få viden om mulighederne med KMD Momentum

Computer sikkerhed

I den seneste tid har vi inviteret til og afholdt en række gratis Momentum-webinarer. Indholdet i webinarerne har været forskellige, hvor nogle har indeholdt en konkret introduktion til ny funktionalitet, og andre har været en orientering om, hvordan vi påtænker at understøtte de love og krav, som skal indgå i jeres opgaveløsning, når I skal samarbejde med virksomheder og hjælpe borgere i job eller uddannelse.

Webinarerne er bygget op således, at vi gennemgår indholdet, for derefter at åbne op for spørgsmål til samme. Spørgsmålene besvares på webinaret. Webinarerne optages og gøres efterfølgende tilgængeligt på både Momentums Kundenet og i Momentum Information, som tilgås direkte fra KMD Momentum. Samtidig gør vi også materialet, som er benyttet på webinaret, tilgængeligt samme steder.

Flere af webinarerne har vi afholdt flere gange, så der har været flere datoer at vælge mellem for at kunne tilgå de enkelte webinarer ”live”, og derved også mulighed for ”live” at kunne få svar på eventuelle spørgsmål.

Vi oplever at flere og flere tilmelder sig vores webinarer, hvilket vi er meget glade for.  Vi har samtidig modtaget rigtig mange positive tilbagemeldinger om vores webinarer, både hvad indgår indhold, og den fleksibilitet et webinar giver.

”Vi synes, vi har stor gavn og glæde af KMD Momentums afholdte webinarer. De giver god indsigt i og viden om, hvad der kommer- på en god måde. Jeg synes, det er megasmart, at de både gør optagelserne af webinarerne og det brugte materiale tilgængeligt for os på Kundenet og i Momentum information. For så kan jeg hente det der, når jeg eller vores andre superbrugere skal videreformidle til mine kolleger. Det gør det nemmere og mere fleksibelt for os. Og dette betyder også vi kan målrette det meget konkret mod dem, som har behov for netop denne viden hos os. Og så gør det slet ikke noget for os, at de er gratis.”  - Nicoline Klausen, Administrerende Sagsbehandler, Vallensbæk Jobcenter

Vi fortsætter med at udbyde webinarer i fremtiden. Det gør, at vi kan udbredenødvendig viden om brugen af KMD Momentum, som kan understøtte de opgaver og registreringer, der skal foretages jf. de gældende regler, aktuelt særligt i forhold til understøttelse af den nye LAB-lov, hvor intentionerne er, at ledige skal have hyppigere samtaler og meningsfulde indsatser.

Der er allerede planlagt nye webinarer, som er gratis og tilmelde sig til. Du finder dem på KMD Momentums Kundenet eller i Momentum Information, som kan tilgås direkte fra KMD Momentum.

Vi glæder os til at møde jer til det næste webinar!