Udviklingen af Markedspladsen er i gang

woman-with-laptop

Onsdag den 4. marts 2020 lød startskuddet på innovationssamarbejdet omkring den nye KMD Momentum Markedsplads, og sammen med seks kommuner er vi godt i gang med første del af løsningen, som bliver en del af det nye virksomhedsunivers i KMD Momentum. Læs mere om udviklingssamarbejde og om, hvordan KMD Momentum hjælper med at styrke jeres virksomhedsrettede indsatser i jobcentret.

Nu bliver det endnu nemmere at få et samlet overblik over jobudbuddet i jeres kommune og at måle effekten af jeres virksomhedsrettede indsatser.

Onsdag den 4. marts 2020 mødtes vi med seks kommuner, for at kickstarte udviklingen af vores nye Markedsplads i KMD Momentum. 

Med KMD Momentum Markedsplads får I en effektiv systemunderstøttelse til håndtering af flere typer jobordre, og én indgangsvinkel ind i jobudbuddet i kommunen. Med KMD Momentum Markedspladsen får du:

  • Et overblik over det samlede jobudbud i kommunen: Uanset om du sidder med en borger, der skal i løntilskud, praktik eller i ordinær beskæftigelse, kan du nemt og hurtigt se, hvad du kan tilbyde borgeren, direkte fra KMD Momentum.
  • Fjernet, forenklet og effektiviseret arbejdsgange: Nemt at oprette og håndtere flere typer jobordrer, så du slipper for tidskrævende og manuelle arbejdsgange.
  • Et bedre overblik og indblik i jeres indsatser: Se gevinsten af jeres indsatser og følg udviklingen i kommunens jobudbud. Med rapportering i KMD Momentum Markedsplads kan du nemt få et overblik over jeres indsatser, da alle data er samlet ét sted.
  • Et styrket samarbejdet på tværs: Uanset om du er på virksomhedsbesøg eller på din daglige arbejdsplads, kan du nemt og hurtigt udsøge kandidater der matcher virksomhedernes efterspørgsel.

Over de næste par måneder deltager Rødovre, Odder, Faaborg-Midtfyn, Aabenraa, Frederikshavn og Glostrup Kommune i et intenst innovation- og udviklingsforløb, hvor brugerne af KMD Momentum involveres i udviklingen fra start til slut. Brugernes input hjælper os med at udvikle den nye Markedsplads i et brugervenligt design og med effektive arbejdsgange, hvor der er taget højde for forskellighederne i måden der arbejdes på fra jobcenter til jobcenter. Udviklingen af KMD Momentum Markedsplads er i fuld gang, og kommunerne i udviklingsforløbet er allerede i gang med at teste den første funktionalitet i forhold til at kunne oprette og håndtere flere typer jobordrer. 

Der går ikke lang tid før, at det færdige arbejde er klar, og vi glæder os meget til at vise Markedspladsen til alle vores kunder.  

Vil du vide mere om KMD Momentum Markedsplads er du velkommen til at kontakte vores sælger Brian Larsen på +45 4460 7599 og bri@kmd.dk.