Kom til Lærfest'24 og styrk relationerne

Besøg KMD’s Børne- og uddannelsesområde på Lærfest'24

Vi ser frem til at møde dig i Bella Centeret den 13. og 14. marts, hvor vi igen i år deltager ved Lærfest. Et af temasporerne i år er ordblindhed, som vi mener er et betydningsfuldt emne.

Vi står klar til dialog om, hvordan vores it-værktøjer og platforme kan bidrage på positiv vis i hverdagen for undervisere, elever og forældre. Vi mener, at teknologien skal være et digitalt bindeled mellem elever, lærere og forældre, og derfor præsenterer vi blandt andet MinUddannelses nye videofeedback-funktion. Vi tror på, at små ændringer i vores kommunikation kan skabe inklusion og styrke relationerne mellem skolen, elever og forældre. Netop dette kan du høre mere om til vores oplæg ”Sig mere – skriv mindre” til Lærfest’24 (https://www.pathfindr.dev/laerfest).

Du kan selvfølgelig også høre mere om resten af MU-familien (MU Elev og MU E Fravær) og spørge ind til, hvorfor netop denne navngivning giver så god mening for os og vores brugere.

Fremtiden er i vores hænder – og derfor står vi klar til at snakke om alle vores løsninger, og hvordan de kan passe ind i netop din skoles behov og ønsker. Besøg vores stand på Lærfest'24, og lad os tale om, hvordan vi kan bidrage til en positiv udvikling inden for uddannelsesverdenen.