Ses vi til Børn & Unge Topmødet?

Den 1. og 2. februar byder Børn & Unge Topmødet indenfor i Aalborg Kultur og Kongrescenter. Årets tema ”Fællesskaber som fundament” passer til os, for gode relationer og fællesskaber er et centralt fokusområde hos KMD.

Fokus på at forenkle og optimere arbejdsprocesser indenfor børn og unge området har gjort, at vi udvikler værktøjer, som fungerer som et digitalt bindeled mellem elever, lærere og forældre og skaber dermed en grobund for gode relationer og fællesskaber.

Vi er stolte af, at vi kan hjælpe med at løfte den essentielle opgave, det er at arbejde med børn og unge ved at tilbyde løsninger med muligheder og metodefrihed. I KMD har vi udviklet løsninger, som blandt andet KMD Institution, MU Elev, MinUddannelse, KMD Personale og UVvej. Disse er alle værktøjer, der er designet til at levere effektive og fleksible løsninger til hver deres fokusområde.

Vi inviterer alle deltagere til at besøge vores stand, nummer 11, hvor vi ser frem til at dele vores erfaringer, og drøfte hvordan vores løsninger kan bidrage til at styrke fællesskabet.

Fremtiden er i vores hænder, og sammen kan vi forme den med meningsfulde, fleksible og innovative løsninger.

Læs mere om topmødet og tilmeld dig her: https://www.kl.dk/konferencer/boern-unge-topmoede  – måske ses vi?