Har du deltaget i et af vores mange webinarer?

Vi tror på, at deling af viden er nøglen til succes, og vores gratis online webinarer er en af de nøgler til at hjælpe vores kunder.

De gode løsninger findes sjældent i et rum, hvor du sidder helt alene. I COVID-19-tiden lærte vi at sætte pris på det samspil, der kunne findes i webinarer – og med den store succes, har vi valgt fortsat at afholde webinarer i supplement til vores allerede eksisterende kurser.

I KMD har vi flere fagfaglige teams og support med stor domæneviden. Vores værktøjer spænder hele vejen fra KMD Institution, til MinUddannelse, MU Elev og KMD Personale, over til UVvej. Vi udvikler os sammen med skolerne og institutionerne, og i den forbindelse vil vi altid forsøge at være med til at kvalificere, rådgive og dele viden med vores kunder. Derfor holder vi løbende webinarer for vores brugere, kurser for kunder og kundedage til samarbejde, netværk og sparring.


MinUddannelse på skemaet

Med læringskonsulent René Husted i spidsen, har MinUddannelse lige afholdt en række spændende webinarer, målrettet skolens enkelte afdelinger, hvor fokus var at deltagerne skulle have noget konkret og anvendeligt med fra sessionen, hvad enten det var nye brugere eller blot som ny inspiration eller tips og tricks til vores værktøj.

Vores webinarer og kurser har høj kvalitet og derfor er tilfredsheden også stor ved de deltagende. Derfor har vi selvfølgelig i støbeskeen at holde flere. Det gælder på alle produkter til Børn&Unge-området.

Du kan holde øje med, hvilke webinarer og kurser vi afholder i vores kursuskatalog, som du finder lige her: https://event.kmd.dk/ny-kursuskatalog/conference

Her kan du også skrive dig på venteliste, hvis der er fyldt op på enten kursus eller webinar.


Vi glæder os til at se dig også online.