KMD Insight '23

450+ repræsentanter fra kommuner, regioner, styrelser, institutioner, energi- og forsyningsselskaber, mellemstore private virksomheder og alverdens mindre start-ups var alle indsatte i det forhenværende Horsens Statsfængsel sammen med os i KMD DIMA d. 1. februar.

Selv Politiet var rykket i fængsel.  

Vi havde en fantastisk spændende dag med videndeling på stor skala. Kunder og samarbejdspartnere leverede 25 oplæg på tværs af 5 faglige spor. Tak til jer alle. Dertil gæstede en række keynotes hovedscenen med ekspertfaglig viden, inspiration og ikke mindst motivation til arbejdet med data og teknologier i den grønne omstilling.  

Her kan du se en video fra årets konference. 

På LinkedIn har særligt citeringer af keynote Connie Hedegaard floreret. Som forhenværende EU-kommissær, minister og nuværende bestyrelsesformand i Danmarks Grønne Tænketank, CONCITO, må Connie Hedegaard siges at være en ekspertfaglig stemme i forhold til den grønne omstilling. 

”NU SKAL DET HANDLE OM HVORDAN” 

Connie Hedegaard gav os alle en god opsang i forhold til at sætte mere fart på bæredygtighedsstrategierne med de store ”WHYs”. Nu skal det handle om, hvordan vi reelt bedriver den grønne omstilling, og dette i samarbejder og partnerskaber på tværs af organisationer og brancher.  

Netop ”HOW”-perspektivet på den grønne omstilling har vi i KMD DIMA interesseret os for de seneste år.  

Vi tilbyder en række forskellige data og analytics produkter målrettet understøttelse af klimaindsatser. Her får du et hurtigt indblik i vores tre favoritter.  

Fuldautomatiseret CO2 beregner: KMD Sustainious CarbonKey  

Erstatter de nuværende manuelle årlige CO2-regnskaber for scope 1 og 2 med et automatisk og løbende opdateret regnskab for scope 1, 2 og 3 baseret på indkøbsdata. 

Læs mere her: KMD Sustainious CarbonKey

Forbrugsfleksibilitet - fra tanke til handling: KMD EnergyFlex  

Giver mulighed for at handle med fleksibilitet i elnettet. Både energiselskaber, energirådgivere og ejere af større el-forbrugende anlæg kan bidrage til et elnet i balance, effektivisere eget elforbrug og skabe nye indtjeningsmuligheder. 

Læs mere her: KMD EnergyFlex

Energioptimering af bygninger: KMD EnergyKey 

Muliggør bl.a. budgetlægning i både energi og kroner, der skaber kontinuerlig indsigt i, hvad der driver energiomkostningerne, så det er muligt at reagere rettidigt og med den nødvendige effekt. KMD EnergyKey sikrer endvidere høj datakvalitet - uafhængigt af om løsningen anvendes til energistyring (EMS) eller målerdatahåndtering (MDM).  

Læs mere her: KMD EnergyKey 

Vil du gerne med næste år til KMD Insight ’24? Du kan tilmelde dig denne ”get notified” liste, så du er blandt de første til at høre om næste års datakonference: KMD Insight '24

Vi takker for en fantastisk dag sammen til Jer, der deltog. Vi ses igen næste år. 

Til Jer der ikke var med: Vi håber, at I nu er blevet inspireret til at deltage næste år. Vi glæder os til at se jer. 

De bedste hilsner, 
Sofie Hedemann Vermehren, 
Business Development Manager