Nyt fra KMD Easy Energy - minForsyning 2.0

Kvinde sidder ved laptop computer

Den nye minForsyning lanceres i et helt nyt og moderne design med forbedret funktionalitet, nye muligheder, styrket brugervenlighed og ikke mindst et forbedret og sikkert login.

Lancering af ny og forbedret selvbetjeningsløsning

Vi nærmer os med hastige skridt en spændende og længe ventet lancering af en ny version af minForsyning – en moderne og nærværende selvbetjeningsløsning, der gør det nemt og enkelt for kunden at se betalinger, indtaste aflæsninger, vedligeholde personlige oplysninger mv. Trods den lange ventetid for at få den nye version at se, er vi nu kommet i mål med beta-versionen, og vi ser frem til at dele den med jer.

På nuværende tidspunkt har vi udviklet en beta-version, hvor de første to pilotkunder, allerede er startet op og har fået adgang til beta-versionen. En løbende dialog med disse kunder er påbegyndt med formålet at indsamle værdifuld feedback, så vi sikrer den bedst mulige løsning til den endelige lancering.

I denne uge (uge 50) har vi haft opstartsmøder med næste rul af pilotkunder, 8 forsyninger, som bliver koblet på betaversionen i næste uge. Pilotkunderne vil teste datagrundlag og designopsætninger på live produktionsdata, mens vi fortsat tester den bagvedliggende funktionalitet. Frigivelsen af den nye løsning er plansat til 2. kvartal af 2019. I 2. kvartal 2019 påbegyndes ligeledes omlægningen af vores plugin-kunder, hvor forsyningen frit kan skræddersy den unikke kundeoplevelse.

MinForsyning 2.0 vil ligeledes blive lanceret som en Standard+ løsning. Standard+ løsningen giver mulighed for, at forsyningen kan tilpasse selvbetjeningsløsningen med deres eget logo og farvevalg. Dette gør, at selvbetjeningsportalen kan styles, så den ligger i naturlig forlængelse af forsyningens hjemmeside, og der skabes derved en ensartet visuel identitet.

Er I interesserede i at høre mere om Standard+-løsningen eller lanceringen af den nye minForsyning, er I meget velkommen til at kontakte os.

Vil du vide mere?

Medarbejdere i KMD

Maria Lefevre Borch

Product Manager, Energi & Forsyning

Send besked