ERP-løsning målrettet forsyningssektoren

Elmast med blå himmel

Markedet for ERP-løsninger har de seneste år været i rivende udvikling og tendensen går mod cloud-baserede ERP-løsninger med abonnementsbaserede softwarelicenser. KMD Figuras er vores nyeste ERP-løsning baseret på Microsoft Business Central, der er tilpasset de lovgivningsmæssige krav, brugerroller og rapporter, som findes i forsyningsvirksomheder. Og så har Figuras standard integration til KMD Easy Energy.

Den hastige udvikling vi oplever indenfor ERP vil efter vores vurdering forsætte, og det bliver fremadrettet i endnu højere grad muligt at vælge specifikke moduler og apps, der løser konkrete strategiske- og forretningsmæssige behov hos den enkelte virksomhed - også i Forsyningssektoren.

KMD Figuras er særligt relevant, hvis I overvejer at opgradere eller udskifte jeres nuværende ERP-system, og ønsker en løsning baseret på den nyeste funktionalitet fra Microsoft, der er brugervenligt, standardiseret og automatiseret. Ydermere har KMD Figuras direkte integration til KMD Easy Energy, lønsystem, bank, tidsregistreringssystem og modtagelse af leverandørfakturaer.

 

Fremtidens ERP er udviklet i fællesskab

KMD Figuras er udviklet i et innovationsfællesskab sammen med bl.a. flere forsyningsvirksomheder. Løbende dialog og sparring om krav og behov har givet os mulighed for sammen at udvikle en løsning, der løser konkrete forretningsmæssige udfordringer og behov. Dette samarbejde gør KMD Figuras helt unikt.

 

Microsoft Business Central som base

I samarbejde med Microsoft har vi vurderet de forskellige input, der er kommet fra virksomhederne i vores innovationsfællesskab for at skabe den bedst mulige løsning. For at understøtte de forretningsmæssige behov, der er i dag og fremadrettet, har vi derfor valgt Microsoft Business Central som værende den rette løsning. 

Er du interesseret i at høre mere om KMD Figuras er du velkommen til at kontakte Jonas Voersaa Rasmussen, Senior Client Director på jvr@kmd.dk eller 22 35 30 23.

 

fakta

  • Cloud-baseret løsning med et månedligt abonnement pr. bruger
  • Målrettet til forsyningsvirksomheder i størrelsen op til 300 medarbejdere
  • Første version af KMD Figuras forventes præsenteret inden sommerferien 2020

kontakt

Mand trykker på smartphone

Jonas Voersaa Rasmussen

Senior Client Director, KMD - Cloud Business Solutions

Send besked