KMD eValg til forsyningsområdet

Office people

Flere forsyninger skal hver dag tage stilling til spørgsmål som ”hvordan beskytter vi bedst grundvandet?” og ”hvordan tilpasser vi vores by, så den er klar til et ændret klima med mere regnvand?”. Som forbruger kan man få indflydelse på disse vigtige beslutninger ved at stille op eller stemme til forbrugervalget. Få hjælp til at afholde et sikkert elektronisk valg, hvor jeres administrative opgaver holdes på et minimum med KMD eValg.

Har I styr på afholdelsen af næste forbrugervalg? Ønsker I en sikker platform med minimal opsætning?

Inden udgangen af 2021 skal der i de fleste vand- og spildevandsselskaber afvikles forbrugerrepræsentantsvalg. Kandidaterne bliver valgt demokratisk blandt forsyningens forbrugere og sidder typisk i bestyrelsen i fire år. Som forbrugerrepræsentant har man indflydelse på mange vigtige beslutninger.

Hvordan beskytter vi bedst grundvandet, så de næste generationer også kan få rent vand i hanerne? Hvordan tilpasser vi vores by, så den er klar til et ændret klima med mere regn? Det er bare et par af de store udfordringer, som flere forsyninger hver dag tager stilling til og finder løsninger på. Som forbruger kan man få indflydelse på beslutningerne ved at stille op til bestyrelserne eller ved at stemme til forbrugervalget. Men hvordan gøres det enkelt og sikkert, så der ikke hersker tvivl om valgresultatet?

Siden 2013 har KMD i samarbejde med Mobile People afviklet forbrugervalg. KMD eValg Forsyning er et sikkert elektronisk valgsystem bygget op efter de grundlæggende principper for et gyldigt e-valg. Med et unikt vælger-ID som sikrer anonymitet, kan brugeren let og sikkert afgive sin stemme. Vi sætter valget op for jer, og hvis I ønsker det, kan kandidaterne selv oprette deres profiler, så det det administrative arbejde holdes til et absolut minimum.

KMD eValg Forsyning er en fleksibel løsning, der gør det muligt at sammensætte løsningen ud fra forsyningens valgregulativ, samt specifikke behov og ønsker.

Vi er med jer hele vejen, fra kandidatregistrering til det færdige valgresultat, som præsenteres i en valgrapport. Der er også mulighed for at tilbyde flere stemmer per vælger, flere samtidige valg, test-valg, online slutbruger selvregistrering samt en uvildig underskrevet valgrapport.

 
Faktaark

KMD eValg Forsyning

Inden udgangen af 2021 skal der i de fleste vand- og spildevandsselskaber afvikles forbrugervalg.
KMD eValg er løsningen, der kan gøre det enkelt og sikkert, så der ikke
hersker tvivl om valgresultatet.

Hent og læs

kontakt

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, vil vi med glæde høre fra dig. Du er velkommen til at kontakte Senior Director, Sreekanth Vemula.

Felt er påkrævet