Høj faglighed bidrager til kundetilfredshed

Kollegaer taler sammen ved computer

Med mere end 20 års erfaring i energi og forsyningsbranchen, har Anna Marie erhvervet sig erfaring med alt fra implementeringen af datahubben til dagligt brug af simple målere. Nu skal hun bruge den erfaring på at rådgive og vejlede KMD Easy Energy kunderne.

Anna Marie Grooss

Fokus på værdiskabelse i kundernes forretningsgange

Jeg startede hos KMD i december 2020 som senior consultant hvor mine primære arbejdsopgaver er, at rådgive og vejlede KMD Easy Energy kunderne i forhold til de komplekse processer og problemstillinger der er omkring at forbrugsafregne alt fra simple målere til omfattende installationer med mange målere, solcelleanlæg og flexafregning.

Som helt ny medarbejder har Corona-restriktionerne været en udfordring, når jeg gerne vil mødes med både kunderne og mine nye kollegaer. Trods udfordringerne ved kun at mødes online har KMD’s fokus på at arbejde med kundetilfredshed og værdiskabelse i kundernes forretningsgange været tydelig. Det glæder jeg mig til at komme ud til kunderne og opleve. Kundetilfredshed betyder meget for mig i mit daglige arbejde.

 

Værdi i korrekt data

Jeg kommer fra en stilling som seniorkonsulent hos CGI, hvor jeg var business lead på markedskommunikation i elmarkedet. Jeg har deltaget i implementering af datahubben og senere overgangen til engrosmodellen. Senest havde også jeg en rolle som application lead med ansvar for kundernes daglige brug af systemerne. 

Samlet set har jeg mere end 20 års erfaring fra energi- og forsyningsbranchen. De mange års erfaring har givet mig et indgående kendskab til processer og arbejdsgange og i at omsætte komplekse processer til enkle og effektive IT-løsninger. Jeg har gennem årene lært vigtigheden af hvad en høj faglighed kan gøre af forskel for kunderne og kundetilfredsheden og jeg har lært værdien af korrekte data at kende.  Både i forbindelse med implementeringsopgaver men også som effektivt beslutningsgrundlag for udvikling af kundernes forretning.

Jeg ser frem til, at få det fulde overblik over KMD Easy Energy og vil arbejde for, at KMD’s kunder oplever, at jeg løser opgaver med høj faglighed og professionalisme