KMD Easy Energy præsenterer nyt kundepanel

I KMD Easy Energy er vi af den klare overbevisning, at den bedste måde, vi kan blive bedre, er ved at inddrage jer, forsyningerne, i højere grad. Derfor præsenterer vi nu et kundepanel, som har til hensigt at øge muligheden for dialog og feedback mellem os og jer. Samtidig ønsker vi at skubbe KMD Easy Energy i endnu mere positiv retning, give øget indflydelse og højne vores serviceniveau.

I en længere periode har vi i KMD Easy Energy og forsyningerne haft et fælles ønske om at øge dialogen mellem os.

Derfor dannes nu et kundepanel, som fungerer som et forum hvor der er rum til feedback og forslag til initiativer, som alt sammen kan forbedre oplevelsen med KMD Easy Energy. Derudover varetages forsyningernes interesser på en ansvarlig, medbestemmende og indflydelsesrig måde.

Modellen for kundepanelet blev første gang præsenteret til brugergruppedagen den 19.05.22 og tiltænkes således:

  • Kundepanelet kommer til at bestå af cirka 10 repræsentanter fra forsyningerne samt flere repræsentanter fra KMD Easy Energy.
  • Der kan kun deltage én fra hver forsyning i kundepanelet. Derfor skal repræsentanten være indstillet på at varetage den brede interesse for forsyningerne.
  • Vi søger repræsentanter fra alle forsyningsarter og alle forsyningsstørrelser, da der ønskes et bredt repræsentativt kundepanel.
  • Kundepanelet mødes 2-3 gange årligt og der er en fælles forventning om, at repræsentanterne afsætter tid til deltagelse.
  • Møderne afholdes fysisk hos KMD Easy Energy i Odense eller hos en af de deltagende forsyninger.
  • I kundepanelet er der rum til feedback og forslag til initiativer, som alt sammen kan forbedre oplevelsen med KMD Easy Energy.
  • Kundepanelet forventes at starte op i sep.-okt. 2022. Hvis du ønsker at deltage i kundepanelet, skriv en mail til Product Manager Simon Christensen på sdv@kmd.dk

Vil du vide mere?

Har du lyst til at høre mere om, hvordan kundepanelet skal forbedre jeres oplevelse af KMD Easy Energy? Så kontakt Simon Kobbernagel Christensen, Product Manager, via nedenstående kontaktformular.

Felt er påkrævet