Microsoft-samarbejde om fremtidens ERP-løsning målrettet forsyningssektoren

Medarbejderprojekt

Der vil inden for de næste år ske en ændring i hvorledes, markedet for ERP-løsninger vil ændre sig. En ændring vil blandt andet være, at hvor det i dag er virksomheden, der selv ejer softwaren til at være en Software-as-a-Service (SaaS) løsning, hvor licenserne vil være abonnementsbaseret.

KMD arbejder på at udvikle en Microsoft-baseret ERP-løsning målrettet forsyningssektoren, således at det fremadrettet er muligt at benytte en ERP-brancheløsning fra KMD inklusiv integration fra KMD Easy Energy.

Det er vores klare opfattelse, at der et behov for et standard ERP-system med integration til KMD Easy Energy. Og således har KMD i samarbejde med Microsoft set på den bedst mulige løsning for forsyningssektoren.

Løsningen er en cloud-løsning baseret på Microsoft Business Central, og er ligesom KMD Easy Energy, en SaaS-løsning, så der er ikke nogen kapitalbinding men udelukkende en månedlig omkostning per bruger.

Vi er i dialog med nogle af vores kunder omkring et innovationsfælleskab hvor dialog, sparring og input er i højsædet. Ydermere præsenterer vi første version af løsningen ”Beta” ultimo marts måned 2019.

Har du interesse i at høre mere og/eller være en del af innovationsfællesskabet, er du som altid velkommen til at kontakte os på energi@kmd.dk.

Seneste nyheder fra KMD Energi & Forsyning